Aufrufe
vor 7 Monaten

BORA Magazine 02|2022 – Dutch

 • Text
 • Bora
 • Producten
 • Kunt
 • Keuken
 • Heel
 • Grote
 • Dankzij
 • Koken
 • Zelfs
 • Systeem
 • Dutch
 • Storyboardde
BORA Magazine is published in 14 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

PRODUCTEN

PRODUCTEN BORA PROFESSIONAL 3.0 BORA Professional 3.0 geoptimaliseerd design, intuïtieve bediening, ongekende effectiviteit en maximaal comfort. Het innovatieve BORA Professional 3.0-systeem combineert een baanbrekende esthetiek met maximale efficiëntie en het allergrootste gebruiksgemak. Omdat de bedieningsknoppen op het keukenfront zijn geplaatst, maakt het ontwerp een mooie visuele indruk. Het volmaakte design gaat hand in hand met de hoogste eisen op het gebied van materiaal en techniek. Blikvangers zijn, naast de centraal geplaatste kookveldafzuiging, de nieuw ontworpen bedieningsknoppen met zwart glasfronten: voor een elegante en sobere look als het apparaat uitgeschakeld is. De witte, rechtlijnige leddisplays maken de moderne, avantgardistische look compleet. De verwijderbare roestvrijstalen ring en het display zijn verder geoptimaliseerd. Daardoor ziet de knop er niet alleen mooier uit, ook het aanraakvlak is groter en daardoor gebruiksvriendelijker geworden. De hoogwaardige ambities van dit kookveldsysteem sluiten perfect aan bij het gebruiksvriendelijke ontwerp. Doordat er geen nulmarkering meer is, kunt u het kookveld volkomen intuïtief bedienen met een simpele draaibeweging. Door naar rechts te draaien, verhoogt u het vermogen tot het powerniveau. Door naar links te draaien, verlaagt u het vermogen tot 0. Als u te veel naar links draait, blijft het vermogen gewoon op 0 staan en wordt de kookzone uitgeschakeld. Slimme software: een apart menu zorgt er bovendien voor dat u functies als de timer of de automatische aankookfunctie niet ongewild kunt inschakelen tijdens het koken. Rechts: Het modulaire BORA Professional 3.0- systeem past zich door de individuele combinatie van Tepan, gas en wok aan uw kookwensen en -voorkeuren aan. Verschillende of zelfs twee dezelfde kookvelden kunnen met elkaar worden gecombineerd. 32 BORA MAGAZINE

BORA PROFESSIONAL 3.0 PRODUCTEN Eenvoudig, makkelijk en intuïtief De doordachte bediening is het resultaat van de decennialange ervaring van de marktleider in kookveldafzuigsystemen... en dat merkt u in elk detail. De combinatie van een klassieke knop en een gevoelig oppervlak met loepzuiver leddisplay staat garant voor een eenvoudige en nauwkeurige bediening. U kunt alle functies makkelijk en intuïtief activeren door aan de knop te draaien of het aanraakvlak aan te raken. Het principe van geoptimaliseerde eenvoud vormt ook de basis voor het ontwerp van bepaalde centrale bedieningselementen, zoals de kinderbeveiliging of de pauzefunctie. Met behulp van de centrale bedieningsknop van de afzuiging activeert u deze functies snel en efficiënt voor het hele systeem. Perfectie tot in de kleinste details: Het systeem detecteert op intelligente wijze het geselecteerde kookniveau en past automatisch de intensiteit van de afzuiging aan. Links: BORA overtuigt met geheel nieuwe mogelijkheden in keukenontwerp en zet de maatstaf voor een nieuwe, moderne ruimtelijke esthetiek. Rechts: De combinatie van een klassieke knop en een zwart oppervlak van glas met loepzuiver leddisplay staat garant voor een perfecte werking. Alle BORA-kookvelden kunnen met stopcontacten worden uitgebreid.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG