Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Swedish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Höger: Med den nya

Höger: Med den nya sControl+ manövreringen finns de önskade inställningarna alltid nära till hands. Kokkonst möter avancerad teknik Hjärtat i BORA Classic 2.0 är naturligtvis BORA ångsugen, som har utvecklats och blivit ännu bättre. Genom den automatiska styrningen av utsugningen som ställer in sig individuellt på den aktuella kokprocessen, är det visserligen möjligt att justera manuellt, men det är inte nödvändigt. Då har du händerna fria för att röra eller vända i kastrullerna/grytorna, som alltid är väl synliga och inte försvinner bakom uppstigande ånga. Med en modern motor och en optimal luftledning går ångsugen i BORA Classic 2.0 så tyst att den inte stör eventuella samtal. Minimalistisk design BORA har alltid varit en synonym för aktuell, innovativ produktdesign. Även när det gäller BORA Classic 2.0 har man lagt särskild vikt vid designen. Den rena, minimalistiska looken integreras diskret i köksdesignen. Alltså inget som distraherar från de verkliga huvudrollsinnehavarna i köket: kastrullerna, stekjärnen och dig. BORA Classic 2.0 kan planmonteras eller ytmonteras. Det är också möjligt att planmontera i bänkskivor av alla slag med hjälp av en speciell ram. Den strömlinjeformade designen smälter perfekt in De extra stora kokzonerna ger en jämn uppvärmning även av mycket stora kokkärl och grytor.

BORA CLASSIC 2.0 MATLAGNING i en modern köksinredning. I standbyläge är kontrollpanelen så gott som osynlig och i drift begränsas den genom den intelligenta belysningen till det allra nödvändigaste. Enkel rengöring i en handvändning Att rengöra spishällen är väldigt enkelt tack vare den sömlösa designen och att man har undvikit onödiga kanter där smuts kan samlas. Råkar du spilla något under matlagningen, fångas såväl fast som flytande spill upp av det integrerade fettuppsamlingskärlet. Dessutom kan du vid rengöringen helt enkelt aktivera rengöringsspärren - då låses kontrollpanelen under tio sekunder och det är ingen risk att du råkar ändra dina inställningar. Särskilt praktiskt: När matlagningen är avslutad kan du helt enkelt ta av de delar som kommer i kontakt med matoset och rengöra dem. Alla delar kan rengöras i diskmaskin. Intuitivt, innovativt och inspirerande. Så är systemet BORA Classic 2.0. Oberoende av om det gäller en spishäll för singelhushållet eller tre och fler för storfamiljen: BORA Classic 2.0 är uppbyggt i moduler och kan anpassas helt efter behov. All produktinformation Vill du veta mer om BORA-produkterna? Skanna QR-koden med din smartphone eller gå in på vår hemsida: www.bora.com/classic BORA MAGASIN 33

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG