storyboard.clients
Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

KOKEMUS HENKILÖKUVA

KOKEMUS HENKILÖKUVA Hiekka hohtaa kirkkaasti aamuauringossa. Kaislat huojuvat kevyesti tuulessa, ja niiden takana kimmeltää viileä Atlantti. Karine Candice Köng muutti takaisin kotiseudulleen Atlantin rannikolle Bordeaux’n lähelle 23 hektisen Lontoossa vietetyn vuoden jälkeen. Valokuvaajana ja stylistina työskentelevä Karine on luonut itselleen vain kahden minuutin päähän Le Moulleau’n rannasta turvapaikan, joka on samanaikaisesti koti ja luova työtila. Se on nimeltään CASA PYLA. Vanhasta merenrantahuvilasta on tullut Karinen vision ansiosta moderni ja minimalistinen unelmien koti. BORA Puren asennuksen myötä myös keittiö vastaa nyt uusimpia teknisiä vaatimuksia ja Karinen sisustusmieltymyksiä. Talosta on tullut paikka, jonka hän jakaa mielellään Vas. ylhäällä: Karine Candice Köng laittamassa ruokaa minimalistisessa avokeittiössään. BORA Pure -järjestelmä sulautuu saumattomasti keittiösaarekkeen tyyliin. Yllä: Karinen valokuvat antavat CASA PYLAn huoneille uutta perspektiiviä. Vas.: Puuraput ja ulkoseinät jäivät paikalleen. Loput talosta remontoitiin alusta alkaen useassa vaiheessa.

”Päädyin käyttämään luonnollisia värejä luodakseni yhteyden maiseman ja arkkitehtuurin välille.” KARINE CANDICE KÖNG muiden kanssa. Luovilla aloilla työskentelevät voivat varata CASA PYLAn kuvauksia ja työpajoja varten. Kesäkuukausina Karine vuokraa taloaan Airbnb:n kautta lomailijoille. Vanhasta tulee uutta ”Tämä on nyt neljäs projektini, jossa laitan talon kokonaan uuteen uskoon. Halusin rakentaa tänne itselleni uuden kodin, jotakin hyvin ajanmukaista ja modernia. Olin nimittäin saanut tarpeekseni kokonaisten talojen remontoinnista”, Karine kertoo keittiössään teetä siemaillen, avaa tietokoneensa ja hymyilee. ”Mieluiten olisin ostanut palan maata ja sijoittanut sille neliönmuotoisen kuution. Voilà, valmista tuli! Kun kiinteistönvälittäjä esitteli minulle tämän talon, en pitänyt siitä aluksi ollenkaan. CASA PYLA on todella vanha talo, ja se oli täynnä kamalia huonekaluja, pimeä ja rauhaton. Eli täydellinen vastakohta sille, mistä oikeasti pidän”, Karine sanoo päätään pudistellen. Valokuvaajana hän arvostaa päivänvaloa ja neutraaleja värejä. Karinen pelkistetty estetiikka pääsee esille hänen töidensä ja sosiaalisen median kanaviensa kautta. Rannan läheisyys oli lopulta ratkaisevassa roolissa ostopäätöstä tehtäessä. Sen jälkeen yksikään huone ei ole jäänyt entiselleen, jäljelle jäivät vain ulkoseinät ja puuraput. Neutraalit värit ja luonnonvalo kohtaavat selkeät linjat ja hiotun betonin Kuten jo aiemmassa Lontoon-kodissaan, Karine suunnitteli itse yhdessä miehensä kanssa remontin eri vaiheet. Mitään yksityiskohtaa ei ole jätetty sattuman varaan. CASA PYLAn muodonmuutoksen yksittäisiä vaiheita voi seurata BODIE and FOU -blogista. ”Tärkeintä minulle oli saada taloon paljon päivänvaloa. Sen vuoksi lisäsimme myös tänne keittiöön ikkunoita”, Karine kertoo ylöspäin osoittaen. ”Sijoitimme ne melko korkealle, jotta naapurit eivät näe sisälle ja voimme olla rauhassa. Kaikissa taloissa, joissa olemme asuneet, olemme Päivänvalo on valokuvaajalle tärkeää töitä tehdessä ja myös oman kodin seinien sisällä. BORA MAGAZINE 67

Erfolgreich kopiert!

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG