storyboard.clients
Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

RUOANLAITTO

RUOANLAITTO BORA PURE Kaikki tuotetiedot Haluatko tietää lisää BORA-tuotteista? Skannaa QR-koodi puhelimellasi tai käy sivustollamme: www.bora.com/pure 48 BORA MAGAZINE

BORA PURE RUOANLAITTO Helppo käyttää ja puhdistaa Kiertoilmakäytössä hajut neutraloidaan huipputehokkaalla aktiivihiilisuodattimella. Myös eSwap-järjestelmän vaihtotapa on mietitty loppuun asti: suodattimen voi tarvittaessa irrottaa ylhäältä käsin höyrynpoistoaukon kautta, eikä laatikoita ja sokkelilevyjä tarvitse poistaa. Yhtä helppoa kuin suodattimen vaihto on myös keittotason puhdistus, sillä keittotason ja höyrynpoiston uppoasennuksella vältetään helposti likaantuvien saumojen syntyminen. Kaikkien työtasomateriaalien kanssa yhteensopivan keittotason pinnan voi yksinkertaisesti pyyhkiä puhtaaksi. Mahdolliset roiskuneet nesteet ja ruoantähteet päätyvät turvallisesti BORA Puren irrotettavaan keräysaltaaseen. Modernia tekniikkaa – täysin intuitiivisesti Järjestelmää ohjataan täysin uudella sControlsäädinalueella, joka vakuuttaa intuitiivisella, pystysuuntaisella hipaisusäätimellään. Kaikki tärkeät toiminnot ovat aina käytettävissä vain yhdellä hipaisulla. Hallinta-alue on valmiustilassa lähes huomaamaton ja sijoitettu älykkäästi laitteen keskelle. Siksi keittotason tila on täysimääräisesti käytössä, ja sille mahtuu neljä jopa 24 senttimetrin levyistä kattilaa samanaikaisesti. Ne kuumenevat huippumodernilla induktiotekniikalla. Ruoanlaiton jälkeen höyrynpoistoritilän, rasvasuodattimen ja keräysaltaan voi irrottaa käden käänteessä ja pestä astianpesukoneessa, jossa ne kompaktin rakenteensa ansiosta vievät vain vähän tilaa. Yllä: Keittotaso ja höyrynpoisto on upotettu täysin samaan tasoon työtason kanssa, joten ne sulautuvat saumattomasti ja tyylikkäästi keittiöön. Vas.: Aktiivihiilisuodattimen vaihto käy kätevästi ylhäältä käsin höyrynpoistoaukon kautta ilman, että laatikoita ja sokkelilevyjä tarvitsee irrottaa. Oik.: Keittotasolla voi huippumodernin induktiotekniikan ansiosta valmistaa ruokaa samanaikaisesti neljällä suurella kattilalla.

Erfolgreich kopiert!

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG