storyboard.clients
Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Oik.: Uuden

Oik.: Uuden sControl+säädinalueen ansiosta halutut asetukset ovat käytettävissä vain yhdellä hipaisulla. Ruoanlaittotaito yhdistyy edistykselliseen tekniikkaan BORA Classic 2.0:n keskipiste on luonnollisesti BORA- keittotason höyrynpoisto, jota on jalostettu ja parannettu entisestään. Ruoanlaittotilanteen mukaan automaattisesti säätyvän höyrynpoiston ohjauksen ansiosta höyrynpoistoa ei enää tarvitse säätää käsin – tosin sekin on edelleen mahdollista. Kädet jäävät vapaiksi ruokien hämmentelyyn ja kääntelyyn. Ruoat eivät peity ylöspäin kohoaviin höyryihin, vaan näkyvyys on tuttuun tapaan esteetön. BORA Classic 2.0 -järjestelmän keittotason höyrynpoiston moderni tuuletin ja optimaalinen ilmanvirtaus tekevät siitä niin hiljaisen, ettei se häiritse keskustelua. Minimalistinen muotoilu BORA on aina ollut ajanmukaisen ja innovatiivisen tuotesuunnittelun synonyymi. Siksi myös BORA Classic 2.0:n ulkonäköön kiinnitettiin erityistä huomiota. Puristinen ja minimalistinen ulkomuoto sulautuu saumattomasti keittiön ilmeeseen, eikä mikään varasta huomiota keittiön varsinaisilta pääosan esittäjiltä: kattiloilta, pannuilta ja sinulta itseltäsi. BORA Classic 2.0 voidaan asentaa uppo- tai pinta-asennuksena. Myös lähes uppoasennusta vastaava asennus kaikenlaisista materiaaleista valmistettuihin työtasoihin on mahdollinen erityisen asennuskehyksen avulla. Täydellinen muotoilu saa järjestelmän sulautumaan saumattomasti ja tyylikkäästi Tavallista suuremmat keittoalueet takaavat myös erittäin suurten kattiloiden ja patojen tasaisen lämpenemisen.

BORA CLASSIC 2.0 RUOANLAITTO moderniin keittiöön. Hallinta-alue on valmiustilassa lähes huomaamaton, ja käytön aikana sen älykäs valaistus on pelkistetty olennaiseen. Helppo puhdistus käden käänteessä Keittotason pinnassa ei ole likaa kerääviä saumoja eikä turhia reunoja, joten sen puhdistus on erittäin helppoa. Jos ruokaa laittaessa jotain päätyy keittoastian ulkopuolelle, integroitu rasvankeräysallas kerää niin nesteet kuin kiinteät ruoantähteetkin turvallisesti talteen. Puhdistuksen ajaksi voit lisäksi ottaa käyttöön puhdistuslukituksen, joka lukitsee käyttöpaneelin kymmenen sekunnin ajaksi ja estää asetusten muuttamisen vahingossa. Käytännöllisyyttä lisää se, että voit ruoanlaiton jälkeen irrottaa keittohöyryjen kanssa kosketuksissa olleet osat puhdistusta varten. Kaikki osat voi pestä astianpesukoneessa. Intuitiivinen, innovatiivinen ja inspiroiva – BORA Classic 2.0 -järjestelmä. Sinkkukodin yksi keittotaso tai suurperheen kolmen tai useamman keittotason yhdistelmät – BORA Classic 2.0:n moduulirakenne mukautuu kaikkiin tarpeisiin. Kaikki tuotetiedot Haluatko tietää lisää BORA-tuotteista? Skannaa QR-koodi puhelimellasi tai käy sivustollamme: www.bora.com/classic BORA MAGAZINE 33

Erfolgreich kopiert!

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG