storyboard.clients
Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

RUOANLAITTO

RUOANLAITTO BORA PROFESSIONAL 3.0 BORA Professional 3.0 – optimoitu muotoilu, intuitiivinen käyttö, erinomainen tehokkuus ja paras käyttömukavuus. Innovatiivisessa BORA Professional 3.0 -järjestelmässä edistyksellinen esteettisyys yhdistyy parhaaseen tehokkuuteen ja käyttömukavuuteen. Optimoitu muotoilu tekee vaikutuksen visuaalisesti. Viimeistelty muotokieli on yhdistetty korkeatasoisiin materiaaleihin ja tekniikkaan. Suunnittelun silminnähtäviä kohokohtia ovat höyrynpoiston lisäksi uudistetut säätimet, joissa on musta lasipinta. Se antaa säätimille poiskytketyssä tilassa tyylikkään ja pelkistetyn ilmeen. Valkoiset, virtaviivaiset LED-näytöt täydentävät modernin ja avantgardistisen tyylin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun, irrotettavan säätörenkaan ja näyttöalueen optimointi ei pelkästään paranna säätimien ulkonäköä, vaan näin kosketusalueesta on saatu myös suurempi ja helppokäyttöisempi. Järjestelmän hallintaelementtien toiminta on harkittu viimeisen päälle. Nollamerkinnän poisjäänti mahdollistaa keittotason täysin intuitiivisen käytön helposti säätimiä kääntämällä. Oikealle kääntäminen lisää tehoa tehoasetukselle asti. Vasemmalle kääntäminen laskee tehon 0-asetukseen. Myös kokonaan vasemmalle kääntäminen säilyttää tehon 0-asetuksessa ja keittoalueen poiskytketyssä tilassa. Lisäksi erillinen valikko estää toimintojen, kuten ajastimen ja kiehautustoiminnon, kytkemisen päälle vahingossa ruoanvalmistuksen aikana. Oik.: Modulaarisessa BORA Professional 3.0 -järjestelmässä on eri yhdistelmämahdollisuuksia, kuten rajattomat induktiokeittotasot, Tepangrilli, vokki ja mahdollisuus kaasun käyttöön. Voit yhdistää toisiinsa eri keittotasoja tai kaksi samanlaista keittotasoa. 24 BORA MAGAZINE

Helppoa, mukavaa ja intuitiivista Perinteisten säädinten ja huipputerävällä LEDnäytöllä varustetun herkän pinnan yhdistelmä takaa järjestelmän helpon ja tarkan käytön. Kaikki toiminnot voidaan ottaa käyttöön mukavasti ja intuitiivisesti säätimiä kääntämällä ja keskellä olevaa kosketusaluetta napauttamalla. Jokaisesta yksityiskohdasta huomaa, että loppuun asti mietittyjen hallintaelementtien takana on keittotason höyrynpoistojen markkinajohtajan vuosikymmenten kokemus. Optimoidun helppouden periaate on toiminut perustana myös keskeisten hallintaelementtien, kuten lapsilukon ja taukotoiminnon, suunnittelulle. Ne voidaan ottaa koko järjestelmälle helposti käyttöön ja pois käytöstä höyrynpoiston säätimellä. Myös höyrynpoiston automaattista ohjausta on optimoitu ottamalla käyttöön älykäs tunnistus ja mukautus kulloiseenkin keittotehoon. Vas.: BORA tekee vaikutuksen tuomalla keittiösuunnitteluun täysin uusia mahdollisuuksia ja asettaa samalla uusia mittapuita modernille sisustuksen estetiikalle. Oik.: Perinteisten säätimien ja huipputerävällä LEDnäytöllä varustetun pinnan yhdistelmä takaa järjestelmän mutkattoman käytön.

Erfolgreich kopiert!

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG