Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

KOKEN

KOKEN BORA PURE Alle productinformatie Wilt u meer weten over de BORA producten? Scan dan gewoon de QR-code met uw smartphone of bezoek onze website: www.bora.com/pure 48 BORA MAGAZINE

BORA PURE KOKEN Eenvoudige bediening en reiniging Bij recirculatie worden geurtjes door het uiterst effectieve actieve-koolfilter geneutraliseerd. Er is ook goed nagedacht over de vervanging van het eSwap-systeem: het kan desgewenst langs boven via de instroomopening worden verwijderd, zonder dat daarvoor laden of plintlijsten moeten worden weggenomen. Zo wordt het vervangen van het filter kinderspel, net als het reinigen van het kookveld: door de vlakinbouw van kookveld en afzuiging kunnen er geen vuile voegen ontstaan. Het kookveldoppervlak gaat samen met alle werkbladmaterialen en kan makkelijk worden schoongeveegd. Gemorste vloeistoffen of voedselresten belanden bij BORA Pure veilig in de verwijderbare opvangbak. Modernste technologie – heel intuïtief Het systeem wordt geregeld via de nieuw ontwikkelde sControl-bediening, die overtuigt met een intuïtieve verticale touch-slider. Met één touch krijgt u toegang tot alle belangrijke bedieningsfuncties. Door de slimme, centrale positie van de bediening, die in stand-bymodus nagenoeg onzichtbaar is, gaat er bovendien geen ruimte verloren op het kookveld. Zo heeft u steeds plaats voor vier grote kookpotten van max. 24 cm tegelijkertijd. Deze worden verwarmd met behulp van de modernste inductietechnologie. Na het koken kunnen de instroomsproeier, het vetfilter en de opvangbak in een handomdraai worden verwijderd en in de vaatwasser worden gereinigd. En dankzij hun compacte constructie nemen de onderdelen nauwelijks plaats in. Boven: Bij BORA Pure zijn het kookveld en de afzuiging volledig vlak ingebouwd, wat een discrete en tegelijk elegante integratie in de keuken mogelijk maakt. Links: Om het vervangen van het actieve-koolfilter makkelijker te maken, kan deze langs boven via de instroomopening worden verwijderd: u hoeft geen laden of plintlijsten weg te nemen. Rechts: Dankzij de geavanceerde inductietechnologie kunt u op het kookveld met vier grote kookpotten tegelijkertijd koken.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG