Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Rechts: Met de nieuwe

Rechts: Met de nieuwe sControl+-bediening zijn de gewenste instellingen slechts één aanraking verwijderd. De kunst van het koken met geraffineerde techniek Het hart van BORA Classic 2.0 is natuurlijk de BORA kookveldafzuiging, die nog verder is verfijnd en verbeterd. De automatische afzuigregeling past zich individueel aan het huidige kookproces aan en zorgt ervoor dat een handmatige aanpassing nog steeds mogelijk, maar niet meer nodig is. Zo houdt u de handen vrij voor het omroeren of keren van gerechten, die zoals altijd goed zichtbaar zijn en niet verdwijnen in een waas van opstijgende dampen. Dankzij zijn moderne motor en optimale luchtgeleiding is de kookveldafzuiging van BORA Classic 2.0 zo stil dat gesprekken onverstoord kunnen doorgaan. Minimalistisch design BORA staat sinds jaar en dag voor modern en innovatief productdesign. Ook bij BORA Classic 2.0 werd dus speciale aandacht besteed aan de look. De puristisch-minimalistische look gaat discreet op in de keukenarchitectuur. Op die manier staan de echte hoofdrolspelers in de keuken volop in de spotlight: de kookpotten, de pannen en u. BORA Classic 2.0 is geschikt voor vlakinbouw en opbouwmontage. Dankzij het speciale montageframe is ook een semi-vlakinbouw in werkbladen van eender welk materiaal mogelijk. De perfecte belijning met zijn onopvallende maar toch zeer elegante look zorgt ervoor dat dit systeem past in elk modern keukenontwerp. In stand-bymodus is de De bijzonder grote kookzones zorgen zelfs bij zeer grote kookpotten of braadsleden voor een gelijkmatige verwarming.

BORA CLASSIC 2.0 KOKEN bedieningsunit nagenoeg volledig onzichtbaar en als het systeem actief is, zorgt de intelligente verlichting ervoor dat alleen het essentiële zichtbaar is. Reinigingscomfort in een handomdraai Het naadloze design en het gebrek aan onnodige randen zorgen ervoor dat het kookveldoppervlak bijzonder makkelijk te reinigen is – er kan zich immers nauwelijks vuil ophopen. Als u al eens wat morst tijdens het koken, vangt de geïntegreerde vetopvangbak zowel vaste stoffen als vloeistoffen veilig op. Voor het reinigen kunt u ook gewoon de reinigingsvergrendeling activeren. Hiermee vergrendelt u het bedieningspaneel gedurende tien seconden, zodat u niet per ongeluk uw instellingen kunt wijzigen. Bijzonder handig is ook dat u na het koken de onderdelen, die in contact staan met de kookdampen, eenvoudig kunt verwijderen en reinigen. Alle onderdelen mogen in de vaatwasser. Intuïtief, innovatief en inspirerend. Dat is het BORA Classic 2.0 systeem. Eén kookveld voor een eenpersoonshuishouden of drie of meer voor een uitgebreid gezin: BORA Classic 2.0 is modulair opgebouwd en kan worden aangepast aan de respectieve behoeften. Alle productinformatie Wilt u meer weten over de BORA producten? Scan dan gewoon de QR-code met uw smartphone of bezoek onze website: www.bora.com/classic BORA MAGAZINE 33

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG