Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 02|2021 - Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

KOKEN

KOKEN BORA PROFESSIONAL 3.0 BORA Professional 3.0 – geoptimaliseerd design, intuïtieve bediening, hoogste effectiviteit en maximaal comfort. Het innovatieve BORA Professional 3.0-systeem combineert een baanbrekende esthetiek met maximale efficiëntie en het allergrootste gebruiksgemak. Het geoptimaliseerde design is een visueel pareltje dat bepalend is voor de algehele look. Het volmaakte design gaat hand in hand met de hoogste eisen inzake materiaal en techniek. Blikvangers zijn naast de afzuiging de nieuw ontworpen bedieningsknoppen met zwart glazen fronten: ze geeft de bedieningsknop in uitgeschakelde toestand een elegante en sobere look. De witte, rechtlijnige leddisplays maken de moderne, avant-gardistische look compleet. De verwijderbare roestvrijstalen ring en het display werden verder geoptimaliseerd. Daardoor ziet de knop er niet alleen mooier uit, ook het aanraakvlak is groter en gebruiksvriendelijker geworden. De geperfectioneerde bediening onderstreept het hoogwaardige karakter van het systeem. Doordat er geen nulmarkering meer is, kunt u het systeem volkomen intuïtief bedienen met een simpele draaibeweging. Door naar rechts te draaien, verhoogt u het vermogen tot het powerniveau. Door naar links te draaien, vermindert u het vermogen tot 0. Als u te veel naar links draait, blijft het vermogen gewoon op 0 staan en wordt de kookzone uitgeschakeld. Een apart menu zorgt er bovendien voor dat u functies als de timer of de automatische aankookfunctie niet ongewild kunt inschakelen tijdens het koken. Rechts: BORA Professional 3.0 biedt dankzij het modulaire systeem heel wat verschillende mogelijkheden qua samenstelling – van oppervlakte-inductie en Tepan tot gas en wok. Verschillende of zelfs twee dezelfde kookvelden kunnen met elkaar worden gecombineerd. 24 BORA MAGAZINE

Eenvoudig, makkelijk en intuïtief De combinatie van een klassieke knop met een gevoelig oppervlak met loepzuiver leddisplay staat garant voor een eenvoudige en precieze werking. Alle functies worden makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het centrale aanraakvlak aan te raken. De doordachte bediening is het resultaat van de decennialange ervaring van de marktleider in kookveldafzuigsystemen ... en dat merkt u in elk detail. Het principe van geoptimaliseerde eenvoud vormt ook de basis voor het ontwerp van bepaalde centrale bedieningselementen, zoals de kinderbeveiliging of de pauzefunctie. Met behulp van de bedieningsknop van de afzuiging activeert u deze functies snel en efficiënt voor het hele systeem. Ook de automatische afzuigregeling werd geperfectioneerd, met intelligente detectie en aanpassing aan het betreffende kookniveau. Links: BORA overtuigt met geheel nieuwe mogelijkheden in keukenontwerp en zet de maatstaf voor een nieuwe, moderne ruimtelijke esthetiek. Rechts: De combinatie van een klassieke knop met een oppervlak met loepzuiver leddisplay staat garant voor een perfecte werking.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG