Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02 |2021 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

VAŘENÍ

VAŘENÍ BORA PROFESSIONAL 3.0 BORA Professional 3.0 optimalizovaný design, intuitivní ovládání, maximální účinnost a nejvyšší pohodlí. Inovativní systém BORA Professional 3.0 kombinuje revoluční design s maximální efektivitou a úžasně snadným používáním. Optimalizovaný design je neodolatelný a nadčasový. Dokonalá forma přitom splňuje nejvyšší nároky na materiál a technologie. Optickým designovým skvostem jsou vedle odsavače také nově koncipovaná ovládací kolečka s přední stranou z kouřového skla. Ve vypnutém stavu totiž sklo ovládacímu kolečku propůjčuje elegantně minimalistický vzhled. Moderní a avantgardní provedení doplňují bílé kontrastní LED kontrolky. Optimalizace odnímatelného kroužku z nerezové oceli a oblasti s kontrolkami nejenže posunula ovládací kolečko na novou estetickou úroveň, ale také zvětšila dotykovou plochu, která nyní umožňuje intuitivnější ovládání. Ovládání vylepšené k dokonalosti jen podtrhuje ambiciózní nároky systému. Díky eliminaci značek je varnou desku možné ovládat zcela intuitivně pouhým otáčením kolečka. Otočením doprava zvýšíte výkon až na zesílenou úroveň výkonu. Otáčením doleva snížíte výkon až na 0. A pokud kolečko přetočíte doleva až moc, zůstane výkon na stupni 0 a varná zóna bude vypnutá. Samostatná nabídka je navíc zárukou, že při vaření nedojde k nechtěnému spuštění funkcí, jako je časovač nebo automatické uvedení do varu. Vpravo: Díky modulárnímu systému nabízí řada BORA Professional 3.0 různé možnosti kombinací od plošné indukce přes Tepan gril a plyn až po wok. Zkombinujte různé nebo i dvě stejné varné desky. 24 BORA MAGAZÍN

Snadno, pohodlně a intuitivně Ovládání je jednoduché a přesné díky kombinaci klasického kolečka a citlivé dotykové plochy s kontrastními LED kontrolkami. Všechny funkce snadno, pohodlně a intuitivně aktivujete otočením kolečka nebo klepnutím na centrální dotykovou plochu. V každém detailu promyšleného ovládání můžete cítit desetiletí zkušeností předního výrobce odsavačů do varných desek. Základem pro koncepci centrálních ovládacích prvků, jako je dětská pojistka nebo funkce pauzy, je princip optimalizované jednoduchosti. Tyto funkce snadno a rychle aktivujete nebo deaktivujete pro celý systém pomocí ovládacího kolečka odsavače. Také automatické ovládání odsávání jsme zdokonalili chytrou detekcí a adaptací na příslušný varný stupeň. Vlevo: Značka BORA zaujme zcela novými možnostmi při projektování kuchyní a posunuje hranice nového, moderního designu pokojů. Vpravo: Skvělé ovládání zajišťuje kombinace klasického kolečka a dotykové plochy s kontrastními LED kontrolkami.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG