Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2021 – Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

BELEVEN RECEPTEN ELKE

BELEVEN RECEPTEN ELKE DAG grillen Geniaal: het Tepan kookveld van BORA maakt dromen waar Tekst MARTIN FRAAS 60 BORA MAGAZINE

Grillen in de keuken? Met het Tepan kookveld van de BORA Professional 3.0 en BORA Classic systemen gaat uw wensdroom in vervulling en dat 365 dagen per jaar! Wat vooral indruk maakt, is de veelzijdigheid van de geïntegreerde grill. Vlees, vis, zeevruchten en vegetarische gerechten of zelfs pasta’s of desserts zoals Kaiserschmarrn kunnen worden tot op de graad nauwkeurig bereid op de volle, geborstelde roestvrijstalen plaat van 9.500 gram. De bereiding gebeurt op twee onafhankelijke en traploos instelbare grillzones. Het vermogen van het kookveld is zo krachtig dat u er zelfs een braadstuk van acht kilo probleemloos in één stuk op kunt grillen. Ook leuk is dat het kookveld heel makkelijk schoon te maken is. Het succes van deze eigentijdse manier van grillen heeft BORA er nu toe aangezet om samen met de gerenommeerde uitgeverij GU Verlag een Tepan kookboek uit te geven. Vijf ervaren koks en kokkinnen laten zien wat er allemaal mogelijk is: Ivana Frank, Veronika Lutz, Thomas Faber, Werner Raith en Armin Alexander Auer onthullen geraffineerde recepten en geven persoonlijke tips over hoe u bijvoorbeeld met succes heerlijk sappige steaks, zachte vis of knapperige groentjes in een handomdraai op tafel tovert. Het grillrepertoire gaat van zwarte risotto met schaaldieren over soepstengels en scrambled tofoe tot sandwichkoekjes met mangosorbet. Genot op het allerhoogste niveau, waarmee u uw gasten en dierbaren fijn verrast. Honger gekregen? Dankzij BORA is het grillseizoen niet meer afhankelijk van het weer. En wie graag experimenteert en bovendien dol is op grillen, zal ontdekken dat niets onmogelijk is op het Tepan kookveld. Op de volgende pagina’s vindt u alvast een voorsmaakje. Even lekker als ongecompliceerd: op het Tepan kookveld bereidt u tegelijkertijd steaks en bijgerechten.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG