Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2021 – Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Boven: Ook op hoge

Boven: Ook op hoge vermogensniveaus blijft de afzuiging uiterst stil en kunt u gesprekken voeren in de kookzone. Onder: Het systeem is niet alleen een visueel pareltje, maar heeft ook een intuïtieve bediening. het centrum van de woning is geworden. U komt er samen met vrienden en familie, voert er gesprekken, maakt er plezier en kookt er samen. Dan is het des te aangenamer dat BORA X Pure uiterst stil werkt. Zelfs op hoge vermogensniveaus kunt u net naast het kookveld geheel ongestoord een gesprek voeren. Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Bij BORA X Pure profiteert de keuken als sociale ontmoetingsplek ook van een ander uniek verkoopargument: bij gebruik met recirculatie worden geurtjes door een uiterst effectief actievekoolfilter geneutraliseerd. Ook bij een langer oponthoud in de kookzone blijft u vrij van ongewenste kookgeuren. Dankzij het unieke eSwapsysteem kan het filter heel makkelijk langs boven via de instroomopening worden weggenomen, zonder dat daarvoor laden of plintlijsten moeten worden verwijderd. Nog een praktisch voordeel van BORA: onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, waar ze heel weinig plaats innemen. Eén van de opvallendste en aangenaamste kenmerken van BORA is de intuïtieve sControlbediening. Ook BORA X Pure doet een beroep op dit beproefde bedieningsconcept, dat vlak en uiterst elegant is geïntegreerd en nog verder verfijnd werd. De bediening wordt nu nóg eenvoudiger dankzij de unieke verticale slider: 34 BORA MAGAZINE

BORA X PURE PRODUCT gewoon even heel natuurlijk de wijsvinger omhoog of omlaag bewegen of direct aantikken. Met slechts één touch krijgt u toegang tot alle belangrijke bedieningsfuncties. In stand-bymodus is de bediening nagenoeg volledig onzichtbaar. De intelligente verlichting zorgt ervoor dat de bediening in werking beperkt blijft tot de essentie. Wie met dit systeem heeft gewerkt, zal nooit meer zonder willen. Naast alle praktische functies maakt BORA X Pure ook indruk met zijn baanbrekende en esthetische ontwerp. Het kookveld en de afzuiging zijn volledig vlak ingebouwd. De perfecte lijnen zorgen voor een discrete én uiterst elegante integratie in elke moderne keukenarchitectuur. BORA X Pure staat voor een kwantumsprong in functionaliteit en elegantie.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG