Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2021 – Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

luchtgeleiding is de

luchtgeleiding is de kookveldafzuiging van BORA Classic 2.0 zo stil dat gesprekken onverstoord kunnen doorgaan. Bijzonder handig is ook dat u na het koken de onderdelen, die in contact staan met de kookdampen, eenvoudig kunt verwijderen en reinigen. Alle onderdelen mogen in de vaatwasser. BORA staat sinds jaar en dag voor modern en innovatief productdesign. Ook bij BORA Classic 2.0 werd dus speciale aandacht besteed aan de look. De puristisch-minimalistische look gaat discreet op in de keukenarchitectuur. Op die manier staan de echte hoofdrolspelers in de keuken volop in de spotlight: de kookpotten, de pannen en u. BORA Classic 2.0 is geschikt voor vlakinbouw en opbouwmontage. Dankzij het speciale montageframe is ook een semivlakinbouw in werkbladen van eender welk De bijzonder grote kookzones zorgen zelfs bij zeer grote kookpotten of braadsleden voor een gelijkmatige verwarming.

BORA CLASSIC 2.0 PRODUCT Links: Met de nieuwe sControl+-bediening zijn de gewenste instellingen slechts één aanraking verwijderd. materiaal mogelijk. Het naadloze design en het gebrek aan onnodige randen zorgen ervoor dat het kookveldoppervlak bijzonder makkelijk te reinigen is er kan zich immers nauwelijks vuil ophopen. Voor het reinigen kunt u ook gewoon de reinigingsvergrendeling activeren. Hiermee vergrendelt u het bedieningspaneel gedurende tien seconden, zodat u niet per ongeluk uw instellingen kunt wijzigen. Intuïtief, innovatief en inspirerend. Dat is het BORA Classic 2.0 systeem. Boven: Eén kookveld voor een eenpersoonshuishouden of drie of meer voor een uitgebreid gezin. BORA Classic 2.0 is modulair opgebouwd en kan worden aangepast aan de respectieve behoeften. BORA MAGAZINE 27

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG