Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2021 – Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

De afzuigprestaties

De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naargelang uw kookgedrag van dat moment. U hoeft niet meer manueel in te grijpen. De kok kan zich volledig concentreren op het koken. Het BORA Professional 3.0-systeem beschikt ook over een automatische afsluitklep. Bij gebruik van de afzuiging gaat die automatisch open en dicht. Geïntegreerde sensoren zorgen er bij het sluiten voor dat er geen voorwerpen klem kunnen komen te zitten. In uitgeschakelde toestand is het systeem volledig gesloten. Het modulaire systeem van BORA biedt een ruime keuze aan kookvelden van oppervlakteinductie en gas tot het Tepan kookveld die vrij kunnen worden gecombineerd met het afzuigsysteem. Ook combinaties met één, drie of nog meer kookvelden vormen geen enkel probleem. Met hun 54 cm bieden de extra diepe kookplaten nog meer plaats om te koken. Er is makkelijk plaats voor twee grote kookpotten achter elkaar. De bijzonder grote oppervlakteinductiekookzones zorgen zelfs bij zeer grote kookpotten of braadsleden voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Het Tepan kookveld staat garant voor de allerbeste prestaties en beschikt over twee grote grillzones en een unieke, exacte temperatuurregeling. De gewenste temperatuur kan rechtstreeks worden ingesteld, wordt uiterst nauwkeurig weergegeven en doelgericht aangehouden. Bliksemsnel opwarmen tot 250 °C in minder dan vijf minuten bespaart tijd en energie. Rechts: Ondanks het hoge vermogen blijft de afzuiging altijd aangenaam stil. Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Zo kunt u tijdens het koken ongestoord een gesprek voeren. Het systeem is ook bijzonder gebruiksvriendelijk als het op schoonmaken aankomt. Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, waar ze heel weinig plaats innemen. Ook opmerkelijk is het extreem lage geluidsvolume van het systeem. In het plintgedeelte van de keuken is een stille motor geïntegreerd, die ervoor zorgt dat de afzuiging zelfs op hoge vermogensniveaus fluisterstil blijft. Zo wordt de keuken een prettige plek om te vertoeven en te communiceren. Een perfect design en een systeem dat aan de allerhoogste technische eisen voldoet: BORA Professional 3.0 is een beproefd systeem dat de wasemafzuiging naar een hoger niveau tilt op het vlak van esthetiek, functionaliteit en comfort het absolute summum voor uw keuken. 18 BORA MAGAZINE

BORA PROFESSIONAL 3.0 PRODUCT Uiterst links: Onze producten zorgen niet alleen voor meer levensvreugde tijdens het koken, maar hebben dankzij hun eenvoudige reiniging en onderhoud ook een uitstekende dagelijkse bruikbaarheid. Links: De All Black Edition van BORA Professional 3.0. Het afzuigsysteem en de bedieningsknoppen werden via een complex procedé van een compleet matzwarte coating voorzien.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG