Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2020 – Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Het assortiment bevat

Het assortiment bevat ook een gaskookveld met dieperliggende branders. Het speciale design zorgt ervoor dat de vlam ook bij het allerhoogste afzuigvermogen nauwelijks door de kookveldafzuiging wordt beïnvloed, met een grotere efficiëntie en kortere kooktijden tot gevolg. De automatische afzuigregeling past het vermogen van de afzuiging automatisch aan. U hoeft niet meer handmatig in te grijpen en kunt zich volop richten op het koken zelf. De krachtige, energie-efficiënte motor en optimale luchtgeleiding zorgen ervoor dat BORA Professional 2.0 uiterst stil en efficiënt werkt. De afzuiging klinkt zelfs minder luid dan het bakken van een biefstuk. BORA Professional 2.0 is aanzienlijk stiller dan traditionele afzuigkappen; samen koken staat garant voor onverstoord plezier. BORA Professional 2.0 kan worden ontworpen voor gebruik met recirculatie of met luchtafvoer afhankelijk van de wensen van de klant. Als compact systeem met geïntegreerde motor en geluidsdemper kan het systeem nagenoeg ‘plug-and-play’ worden ingebouwd. Daardoor bestaat voor het eerst de mogelijkheid om een modulair kookveldafzuigsysteem in een vrijwel zwevend werkblad te monteren. De reiniging is uiterst eenvoudig en handig. Dankzij de brede afzuigopening heeft u direct toegang tot het uitneembare vetfilter en de geïntegreerde opvangbak. Alle onderdelen mogen gewoon in de vaatwasser. Rechts: De All Black Edition van BORA Professional 2.0 is verkrijgbaar als set met twee oppervlakteinductiekookvelden. Het afzuigsysteem en de bedieningsknop werden via een complex procedé van een compleet matzwarte coating voorzien. De kookveldafzuiging en kookvelden staan voor compromisloze kwaliteit. Zoals bij alle BORA producten garandeert het gebruik van hoogwaardige materialen een goede functionaliteit en duurzaamheid. De hoogwaardige afwerking blijkt duidelijk uit het gebruik van zuiver roestvrij staal en glaskeramiek zonder zware metalen. Doorheen het hele systeem merkt u de indrukwekkende aandacht voor details en de buitengewone elegantie van de gekozen oplossingen. Wat BORA Professional 2.0 nóg aantrekkelijker maakt, is zijn hoge efficiëntie. De energie-efficiëntie bereikt de uitstekende A++-energieklasse. Het assortiment bevat verder de volledig zwarte All Black Edition van BORA Professional 2.0. De roestvrijstalen oppervlakken van het afzuigsysteem en de bedieningsknop werden bij dit model verder afgewerkt met behulp van een complex coatingprocedé, dat ook in de medische en motortechnologie wordt gebruikt. 18 BORA MAGAZINE

BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUCT Uiterst links: Onze producten zorgen niet alleen voor meer levensvreugde tijdens het koken, maar hebben dankzij hun eenvoudige reiniging en onderhoud ook een uitstekende dagelijkse bruikbaarheid. Links: BORA Professional 2.0 maakt indruk met zijn geweldige prestaties en biedt de grootste kookvelden op de hele huishoudtoestellenmarkt. Er is telkens ruimte voor twee grote kookpotten achter elkaar.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG