Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2020 – Dutch

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

PRODUCT

PRODUCT BORA PROFESSIONAL 2.0 BORA Professional 2.0 functionele schoonheid, innovatieve efficiëntie, extra diepe afmetingen en een meermaals bekroond design. Het beproefde BORA Professional 2.0 systeem combineert functionele schoonheid met innovatieve efficiëntie en maximaal gebruiksgemak. De jury van de Red Dot Award verkoos BORA Professional 2.0 nog vóór zijn lancering tot het beste van de beste systemen voor 2017. Nog in 2017 ontving het systeem de gerenommeerde GOOD DESIGN Award, waarmee het Chicago Athenaeum uitstekend productdesign in de bloemetjes zet. En in 2018 bekroonde de Duitse Raad voor Vormgeving BORA Professional 2.0 met de internationale toponderscheiding German Design Award 2018 in de hoogste categorie goud. De kern van BORA Professional 2.0 is de gebruikersinterface. De kookvelden en de kookveldafzuiging communiceren met elkaar en bij het activeren van de afzuiging gaat de innovatieve afsluitklep van de afzuiging automatisch open en dicht. In uitgeschakelde toestand is het systeem volledig gesloten. Het baanbrekende gebruiksgemak wordt bereikt door middel van intelligente bedieningsknoppen, waarvan de geïntegreerde functies variëren van vermogensregeling tot temperatuuraanduiding. Het is de perfecte combinatie van een klassieke knopbediening en de mogelijkheden van een geïntegreerd touchoppervlak en digitale weergave. BORA Professional 2.0 is een compleet systeem. De kookvelden, de kookveldafzuiging, het kanaal, de motor, het filter en het muurrooster vormen in Rechts: BORA Professional 2.0 biedt heel wat verschillende mogelijkheden qua samenstelling van oppervlakte-inductie en Tepan tot gas en wok. Verschillende of zelfs twee dezelfde kookvelden kunnen met elkaar worden gecombineerd. 16 BORA MAGAZINE

dit elektrisch gestuurd systeem één totaaloplossing. De extra diepe kookvelden behoren tot de diepste modulaire kookvelden op de markt en beschikken met hun 54 cm over een bijzonder groot kookoppervlak. Er is makkelijk plaats voor twee grote pannen. De uitzonderlijk grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen zelfs bij zeer grote kookpotten of braadsleden voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Bijzonder handig bij BORA Professional 2.0 is de variabele warmhoudfunctie, waarbij u kunt kiezen tussen drie warmhoudstanden met verschillende temperatuurniveaus. Zo houdt u uw gerechten warm bij een optimale en constante temperatuur en loopt u niet het gevaar dat ze aanbranden. Bovendien biedt het systeem heel wat mogelijkheden qua samenstelling van oppervlakte-inductie tot Tepan, gas en wok. Het Tepan kookveld staat garant voor de allerbeste prestaties en beschikt over twee grote grillzones en een exacte temperatuurregeling. De gewenste temperatuur kan rechtstreeks worden ingesteld, wordt uiterst nauwkeurig weergegeven en exact aangehouden. Bliksemsnel opwarmen tot 250 °C in minder dan vijf minuten bespaart tijd en energie. Links: De BORA Tepan grill van puur roestvrij staal biedt plaats aan acht steaks tegelijkertijd, hij is makkelijk te bedienen en eenvoudig schoon te maken. Rechts: Optimaal geplaatste stopcontacten zorgen voor een praktische aansluiting van elektrische huishoudtoestellen.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG