Aufrufe
vor 5 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Finnish

  • Text
  • Bora
  • Keittotason
  • Kokemus
  • Ansiosta
  • Boran
  • Tuote
  • Tilaa
  • Keittoalueen
  • Lasikeraaminen
  • Ruostumattomasta
BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Uutta valikoimassa on

Uutta valikoimassa on myös kaasukeittotaso alas lasketuin polttimin. Erityismuotoilun ansiosta keittotason höyrynpoisto ei erittäin suuresta imutehosta huolimatta enää häiritse liekkiä. Tämän ansiosta tehokkuutta voitiin lisätä ja kuumentamisaikoja lyhentää. EC-moottorimme takaavat, että ruoanlaitto BORA Professional 2.0:lla on erittäin hiljaista ja tehokasta. Lisätäydennyksenä ja sataprosenttisen toiminnan varmistamiseksi saataville on tuotu myös oma kanavajärjestelmä, BORA Ecotube. Optimaalisesti toisiinsa mukautetut tuotteet BORA 3box -seinäläpivientiä myöten muodostavat kokonaisjärjestelmän, joka takaa parhaan tehokkuuden, helpon asennuksen ja täyden joustavuuden. Lisäksi BORA Professional 2.0 on huomattavasti hiljaisempi kuin tavanomainen liesituuletin: jopa pihvin paistamisesta syntyy enemmän ääntä kuin sen toiminnasta. Energiatehokkuusluokka on erinomainen A++. BORA Professional 2.0 on mahdollista suunnitella kiertoilma- tai poistoilmajärjestelmäksi asiakkaan toiveiden mukaan. Uusi Professional on tuulettimen ja äänenvaimentimen sisältävä kokonaisuus, joten se voidaan asentaa lähes plug and play -periaatteella. Modulaarinen keittotason höyrynpoistojärjestelmä on nyt ensi kertaa mahdollista asentaa alhaalta avoimeen työtasoon. Maailmanuutuus. Käänteentekevä tuote. Vain 199 millimetrin asennuskorkeuden ansiosta laitteiston sijoittaminen alhaalta avoimiin työtasoihin on suorastaan luonteva vaihtoehto. Poistoilmaversiona järjestelmä voi luonnollisesti johtaa ilmaa myös pitkiä matkoja, mikä lisää optimaalisen keittiösuunnittelun mahdollisuuksia. Järjestelmän puhdistaminen on helpompaa kuin koskaan. Leveä höyrynpoistoaukko Oik.: Professional 2.0:n All Black -versio on saatavana kahden rajattoman induktiokeittotason tuotepakettina. Höyrynpoistojärjestelmä ja säädin on pinnoitettu kokonaan mattamustiksi erikoismenetelmällä. johtaa suoraan irrotettavaan suodattimeen ja tarttumissyvennyksellä varustettuun kaukaloon. Kaikki osat voi pestä astianpesukoneessa, joten järjestelmä pysyy vaivattomasti puhtaana. Myös rasvahiukkasten keruuta on parannettu entisestään, mikä pitää järjestelmän tehon pitkään korkeana.Keittotason höyrynpoistolle ja keittotasoille on ominaista tinkimätön laatu. Laadukkaat materiaalit ja viimeistellyt yksityiskohdat takaavat niiden toimivuuden ja pitkän käyttöiän. Puhdas ruostumaton teräs, raskasmetalleja sisältämätön SCHOTTin lasikeramiikka ja huolellinen työstöjälki ovat BORA-tuotteiden tunnusmerkkejä. Valikoiman uutuus on Professional 2.0:n kokomusta All Black -versio. Höyrynpoistojärjestelmän teräspinnat ja säädin on käsitelty pinnoitusmenetelmällä, jota käytetään myös terveydenhuollon teknologiassa ja moottoritekniikassa. Tyylikäs mattamusta ulkonäkö sulautuu täydellisesti moderniin keittiöön. 12 BORA MAGAZINE

BORA PROFESSIONAL 2.0 TUOTE Äärimmäisenä vas.: Tuotteemme tuovat iloa elämään ja ruoanlaittoon. Arkikäytössä ne osoittavat toimivuutensa myös puhdistuksen ja huollon helppoudella. Vas.: BORA Professional 2.0 tekee vaikutuksen suurenmoisella suorituskyvyllään, ja sen keittotasot kuu-luvat kodinkonemarkki-noiden suurimpiin. Kullekin tasolle voi sijoittaa kaksi suurta kattilaa peräkkäin.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG