Aufrufe
vor 5 Jahren

BORA Magazine 01|2019 – Dutch

  • Text
  • Bora
  • Grote
  • Systeem
  • Keuken
  • Onze
  • Nieuwe
  • Beleven
  • Tijdens
  • Koken
  • Kookveld
BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

PRODUCT

PRODUCT BORA PROFESSIONAL 2.0 BORA Professional 2.0 functionele schoonheid, innovatieve efficiëntie, extra diepe afmetingen, de allerbeste prestaties uitgeroepen tot winnaar van 2017. De nieuwe Professional 2.0 is de verdere ontwikkeling van het eerste BORA systeem. Beproefde elementen, zoals de extra diepe kookvelden, de bedieningsknoppen en de efficiëntie van het systeem zelf, blijven behouden andere elementen zijn verder ontwikkeld, onder de premisse eenvoud en functionaliteit te combineren met de beste prestaties in een voortaan elektrisch gestuurd systeem. De jury van de Red Dot Award verkoos BORA Professional 2.0 al vóór zijn lancering tot het beste van de beste systemen voor 2017. Een verder bewijs van de innovatieve kracht en het ingenieurschap in het nieuwe systeem. De kern van de revolutie 2.0 is de gebruikersinterface. De kookvelden en de kookveldafzuiging communiceren nu met elkaar en de nieuwe afsluitklep van de afzuiging gaat automatisch open en dicht. Zo verkrijgen we een maximaal gebruiksgemak en een buitengewone effectiviteit. Dit wordt bereikt door middel van intelligente bedieningsknoppen - van de vermogensregeling over de verschillende functieprogramma‘s tot een temperatuuraanduiding direct in de bedieningsknop. BORA Professional is een compleet systeem. Kookvelden, kookveldafzuiging, kanaal, motor, filter en muurrooster vormen in dit elektrisch gestuurd systeem één functionele totaaloplossing. Rechts: BORA Professional 2.0 biedt heel wat verschillende mogelijkheden qua samenstelling van oppervlakte-inductie en Tepan tot gas en wok. Verschillende of zelfs twee dezelfde kookvelden kunnen met elkaar worden gecombineerd. 10 BORA MAGAZINE

De extra diepe kookvelden behoren tot de diepste modulaire kookvelden op de markt en beschikken met hun 54 cm over een bijzonder groot kookoppervlak. Er is makkelijk plaats voor twee grote pannen achter elkaar. De bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen zelfs bij zeer grote kookpotten of braadsleden voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Bovendien biedt het BORA Professional 2.0 systeem heel wat mogelijkheden qua samenstelling - van oppervlakte-inductie tot Tepan, gas en wok. Het hangt er volledig van af hoe en waarmee u het liefst kookt. Het geheel nieuw ontwikkelde Tepan kookveld staat garant voor de allerbeste prestaties en beschikt over twee grote grillzones en een unieke, exacte temperatuurregeling. De gewenste temperatuur kan rechtstreeks worden ingesteld, wordt uiterst nauwkeurig weergegeven en doelgericht aangehouden. Bliksemsnel opwarmen tot 250 °C in minder dan vijf minuten bespaart tijd en energie. Ook nieuw in het assortiment is het gaskookveld met dieperliggende branders. Links: De BORA Tepan grill van puur roestvrij staal biedt plaats aan acht steaks tegelijkertijd, hij is makkelijk te bedienen en schoon te maken. Rechts: Optimaal geplaatste stopcontacten voor een praktische aansluiting van elektrische huishoudtoestellen.

BORA

© Copyright 2024 BORA Vertriebs GmbH & Co KG