Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 02|2019 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

ZAŽÍT

ZAŽÍT BORA NA VLASTNÍ KŮŽI RECEPTY Zdravé MINUTKY Vydání kuchařky 5|5 Edition Pure Cooking jsme věnovali zdravé stravě a sportovním úspěchům týmu BORA hansgrohe. Najdete zde oblíbená jídla špičkových sportovců. Rychlost mají v popisu práce. A jsou v tom opravdu dobří. V týmu BORA hansgrohe najdete Felixe Großschartnera, Pascala Ackermanna, Michaela Schwarzmanna a Gregora Mühlbergera, kteří jsou cennými a nepostradatelnými partnery trojnásobného světového šampiona Petera Sagana. Základním kamenem jejích úspěchu je fyzická forma. Rychlost tito špičkoví sportovci ocení také při přípravě jídla, když jsou například ve fázi intenzivního tréninku nebo v přípravě na závod. Společnost BORA proto za jejich asistence připravila kuchařku 5|5 Edition Pure Cooking. V ní najdete recepty, kdy chystání surovin zabere 5 minut a jejich příprava pak dalších 5 minut. Přesto jsou tato jídla nutričně vyvážená, bohatá na vitamíny a zdravá. Kreativní rádce profesionálních sportovců, který v kuchyni inspiruje také rekreační sportovce. Fotografie CRISTIAN PARRAVICINI Text MARTIN FRAAS 72 BORA MAGAZÍN

Profesionální cyklisté Felix Großschartner, Pascal Ackermann, Michael Schwarzmann a Gregor Mühlberger (zleva) tvoří sehraný tým i při vaření.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG