Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 02|2019 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Bez umění si Rachel

Bez umění si Rachel Richmondová nedokáže představit život. Sochu koně objevila v Oxfordshiru, kde dřív žila. Umělecká díla v domě vybírali Rachel a její manžel Adrian společně. Jinak jí do navrhování interiéru vůbec nezasahoval.

HOMESTORY ZAŽÍT BORA NA VLASTNÍ KŮŽI „BORA má nádherný design a kombinuje funkčnost, řemeslný um a kvalitu,“ říká Rachel. „To je důvod, proč tuto značku důrazně doporučuji i našim klientům.“ Design systému BORA Classic 2.0 najde u Rachel nejlepší uplatnění právě při vaření: „V kuchyni jsem dost pořádkumilovná, takže musím mít neustále uklizeno. Proto hned během vaření umývám nádobí. Takže po jídle stačí umýt jenom talíře.“ Rachelin dům je situován tak, že pokoj pro hosty se nachází v přízemí vedle kuchyně a TV místnosti. Prostřední patro je vyhrazeno rodičům a v nejvyšším patře je království dětí. Skotské designérce šlo globálně o to respektovat staré, původní rysy domu, ale zkombinovat je s vlastními akcenty. „Při navrhování mám ráda jednoduchost v kombinaci s chytrým uspořádáním místnosti,“ sděluje Rachel, která dříve pracovala ve vydavatelství a v televizním průmyslu. Pozoruhodná jsou také umělecká díla v domě, která Rachel a její manžel Adrian vždy vybírají společně. Jinak jí muž při návrhu nechává volnou ruku. Takže historické sídlo této slavné designérky interiérů s všestranným, a přesto nezaměnitelným stylem je její nejlepší reklamou. Rachel Richmondová (vlevo), zde s kamarádkou Xante Weirovou, se rozhodla pro systém BORA Classic 2.0. BORA MAGAZÍN 71

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG