Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 02|2019 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Naše elektronicky

Naše elektronicky komutované (EC) motory se postarají o to, že se systémem BORA Professional 2.0 bude vaření i mimořádně tiché a efektivní. Pro další zdokonalení a zajištění 100% funkčnosti jsme zavedli vlastní systém odtahových potrubí BORA Ecotube. Produkty, které jsou až po instalační pouzdro ve stěně BORA 3box optimálně vzájemně přizpůsobené, tvoří celkový systém splňující požadavky na maximální účinnost, snadnou montáž a flexibilitu. Systém BORA Professional 2.0 je navíc výrazně tišší než běžné digestoře, a přehluší ho dokonce i praskání tuku při pečení steaku. Energetická účinnost dosahuje vynikající úrovně A++. Podle přání zákazníka může být systém BORA Professional 2.0 navržen buď jako systém s recirkulací vzduchu, nebo jako systém s odtahem ven. Protože jde o kompaktní systém s integrovaným ventilátorem a zvukovým tlumičem, instalace nového modelu Professional je snadná téměř stejně jako u zařízení typu „Plug and Play“. Vůbec poprvé je tak k dispozici možnost modulární systém odsavače do varné desky zasadit do volně zavěšené pracovní desky. Světová novinka. Revoluce. Při vestavné výšce pouhých 199 mm se totiž instalace do volně zavěšené pracovní desky přímo nabízí. V provedení s odtahem ven může systém samozřejmě vést vzduch i po delší trase, a zajistit tak možnost optimálního architektonického řešení kuchyňského prostoru. I čištění prošlo optimalizací a je tak jednoduché, jak si jen dovedete představit. Široký otvor odsavače vede přímo Vpravo: Edice All Black systému Professional 2.0 je k dispozici v sadě s dvěma varnými deskami s celoplošnou indukcí. Odtahový systém a ovládací knoflík jsou v rámci náročného procesu kompletně ošetřeny černým matným nátěrem. k vyjímatelnému filtru a vaně s integrovanou prohlubní pro uchopení. Všechny díly je možno mýt v myčce, takže váš systém zůstane trvale čistý. Optimalizováno bylo i množství zachycených částic tuku, a je tím zajištěn trvalý výkon systému. Odsavač a varná deska vynikají svojí nekompromisní kvalitou. Nejkvalitnější materiály a láska k detailu jsou zárukou vysoké funkčnosti a dlouhé životnosti. Charakteristické pro všechny produkty BORA jsou čistá nerezová ocel, sklokeramika bez těžkých kovů a pečlivé zpracování. Nově je v sortimentu kompletně černá edice systému Professional 2.0 All Black. Nerezové plochy odtahového systému a ovládacích knoflíků byly zušlechtěny složitým procesem lakování, který se používá i v medicínské a motorové technologii. Elegantní matný černý vzhled lze dokonale integrovat do moderní kuchyňské architektury. 20 BORA MAGAZÍN

BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT Úplně vlevo: Naše produkty přinášejí větší radost ze života nejen při vaření svoji vynikající praktičnost prokazují i jednoduchým čištěním a údržbou. Vlevo: Systém BORA Professional 2.0 ohromí velkolepým výkonem a největšími varnými deskami na trhu domácích spotřebičů. Na každou desku je možno umístit dva velké hrnce za sebou.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG