Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 01|2020 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Nahoře: I přes vysoký

Nahoře: I přes vysoký výkon má odsavač velmi tichý chod a umožňuje vést konverzaci přímo u varné desky. Dole: Systém je nejen vizuálně atraktivní, ale má také intuitivní ovládání. si, baví se a společně vaří. O to příjemnější je extrémně nízká hlučnost odsavače BORA X Pure. Dokonce i při vysokých výkonových stupních je možné stát hned vedle varné desky a zcela nerušeně konverzovat. A to díky optimálnímu vedení vzduchu a použití extrémně tichého ventilátoru. V kuchyních, které jsou současně místem setkávání, oceníte systém BORA X Pure pro jeho další jedinečnou vlastnost v recirkulačním provozu je zápach neutralizován vysoce účinným filtrem s aktivním uhlím. Dokonce i ti, kteří pobývají u varné desky trochu déle, zůstanou ušetřeni nežádoucího kuchyňského odéru. Díky jedinečnému systému eSwap je navíc výměna filtru snadná filtr je možné vytáhnout shora přívodním otvorem, tedy bez nutnosti demontáže zásuvek nebo lišt soklu. Abychom shrnuli praktické výhody systému BORA: Díly, které jsou vystavené působení kuchyňských výparů, lze jednoduše vyjmout přes dobře přístupný, široký přívodní otvor a čistit v myčce nádobí, kde zabírají jen minimum místa. Jednou z nejvýraznějších a nejpříjemnějších vlastností systému BORA je intuitivní ovládání sControl. Také systém BORA X Pure je koncipován na prověřené bázi ovládání, které je zarovnané s povrchem, je vysoce elegantní a mu jemnější vzhled. Ovládání je ještě jednodušší díky vertikálnímu posuvníku, který je možné ovládat pohybem prstu nahoru a dolů nebo přímo klepnutím. 34 BORA MAGAZÍN

BORA X PURE PRODUKT Všechny důležité funkce ovládání můžete upravit jediným dotekem. Ovládání je v pohotovostním režimu téměř neviditelné a během provozu se omezuje na inteligentní osvětlení toho nejpodstatnějšího. Každý, kdo někdy pracoval s tímto systémem, už nikdy nebude chtít jinak. Kromě všech praktických standardů také systém BORA X Pure zaujme svým průkopnickým a estetickým designem. Varná deska a odsavač jsou zcela zarovnány s povrchem a dokonale vedené linie umožňují nenápadnou a zároveň vysoce elegantní integraci do každé moderní kuchyňské architektury. Systém BORA X Pure je z hlediska funkčnosti a elegance ohromným skokem vpřed.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG