Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 01|2020 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

vedení vzduchu tak

vedení vzduchu tak tichý, že si u vaření můžete nerušeně povídat. A co je zvláště praktické: po vaření můžete díly, které přicházejí do styku s kuchyňskými výpary, jednoduše vyjmout a vyčistit. Všechny díly lze mýt v myčce. BORA je synonymem pro moderní inovativní produktový design. I u systému BORA Classic 2.0 proto byla zvláštní pozornost věnována vzhledu. Puristicko-minimalistický design lze decentně integrovat do architektury kuchyně. Nic tedy neodvádí pozornost od hlavních aktérů v kuchyni, tedy od hrnců, pánví a, samozřejmě, od vás. Systém BORA Classic 2.0 lze přitom zabudovat zarovnaný s plochou pracovní desky nebo na její povrch. Pomocí speciálního vkládacího rámu je možná i téměř plošně zarovnaná montáž do pracovních desek všeho druhu. Čištění povrchu varné desky je díky Mimořádně velké varné zóny se postarají o rovnoměrné zahřátí i velmi velkých hrnců nebo pekáčů.

BORA CLASSIC 2.0 PRODUKT Vlevo: S novým ovládáním sControl+ jsou požadovaná nastavení na dosah ruky. plynulé hladké konstrukci a absenci zbytečných hran zvláště jednoduché, protože nedochází k hromadění nečistot. Při čištění můžete kromě toho aktivovat čisticí pojistku ovládací panel se tak na deset sekund zablokuje a nemůže dojít k nežádoucí změně nastavení. Intuitivní, inovativní a inspirativní. Takový je systém BORA Classic 2.0. Nahoře: Nezáleží na tom, zda jde o jednu varnou desku pro single domácnost nebo o tři a více desek pro velkou rodinu. Systém BORA Classic 2.0 je koncipovaný modulárně a lze ho přizpůsobit příslušným požadavkům. BORA MAGAZÍN 27

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG