Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 01|2020 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

PRODUKT

PRODUKT BORA PROFESSIONAL 2.0 Systém BORA Professional 2.0, to je funkční design, revoluční účinnost, větší rozměry varné plochy a cenami ověnčený vzhled. Osvědčený systém BORA Professional 2.0 kombinuje funkční design s revoluční efektivitou a velice snadným ovládáním. Porota Red Dot Award prohlásila systém BORA Professional 2.0 nejlepším z nejlepších systémů roku 2017 ještě před jeho uvedením na trh. Ve stejném roce získal také renomovanou cenu GOOD DESIGN Award, kterou instituce Chicago Athenaeum uděluje za vynikající produktový design. A v roce 2018 udělila německá designová rada řadě BORA Professional 2.0 speciální mezinárodní ocenění German Design Award 2018 v nejvyšší, zlaté, kategorii. Srdcem řady BORA Professional 2.0 je uživatelské rozhraní. Varné desky a odsavač spolu komunikují a nově koncipovaná uzavírací klapka se při zapnutí odsavače otevírá i uzavírá automaticky. Po vypnutí je systém zcela uzavřen. Tohoto komfortu při ovládání jsme docílili díky chytrému ovládacímu knoflíku, jehož integrované funkce sahají od regulace výkonu až po zobrazení teploty. Jde o perfektní kombinaci klasického ovládání knoflíkem a možností, které skýtá integrovaný dotykový povrch s digitálním displejem. BORA Professional 2.0 je kompletní systém. Varné desky, odsavač, odtahová potrubí, motor, Vpravo: BORA Professional 2.0 nabízí různé možnosti kombinací od plošné indukce přes tepan a plyn až po wok. Zkombinujte různé nebo i dvě stejné varné desky. 16 BORA MAGAZÍN

filtr a pouzdro ve stěně jsou v tomto elektricky ovládaném systému spojeny do kompletního řešení. Varné desky patří se svou nadstandardní hloubkou 54 centimetrů k největším modulárním varným deskám na trhu a nabízejí mimořádně velký prostor pro vaření. Díky tomu se na ně vejdou i dvě velké pánve. Mimořádně velké varné zóny s celoplošnou indukcí se postarají o úplné rovnoměrné zahřátí i velmi velkých hrnců nebo pekáčů. Při vaření s varnou deskou BORA Professional 2.0 je obzvlášť praktická funkce udržování teploty můžete si vybrat mezi třemi stupni udržování teploty s různými úrovněmi teploty. To umožňuje udržovat jídlo v teple při konstantní a optimální teplotě, aniž by hrozilo připálení. Kromě toho nabízí systém širokou paletu řešení od tepanu a plynových hořáků až po wok a jejich kombinace. Tepan gril z nerezové oceli zaujme svým maximálním výkonem, dvěma velkými grilovacími zónami a dokonale přesnou kontrolou teploty. Požadovanou teplotu je lze nastavit přímo a pak ji na stupeň přesně zobrazit i udržovat. Rychlé zahřátí na 250 °C za méně než pět minut šetří čas i energii. Vlevo: BORA Tepan gril z čisté nerezové oceli nabízí místo pro osm steaků současně a snadno se obsluhuje i čistí. Vpravo: Optimálně umístěné zásuvky umožňují pohodlné připojení elektrických domácích spotřebičů.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG