Aufrufe
vor 11 Monaten

BORA Magasin 02|2022 – Danish

 • Text
 • Bora
 • Magasin
 • Produktverden
 • Vores
 • Gryder
 • Lave
 • Grund
 • Uden
 • Plads
 • Nemt
 • Danish
 • Storyboardde
BORA Magazine is published in 14 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Øverst: Bag skydedøren

Øverst: Bag skydedøren af valnøddetræ ligger atelieret, hvor Valerie sammen med sine fem medarbejdere arbejder på tøjmærket elle and rapha. Øverst til højre: Emfangsystemet BORA X Pure er indbygget i kogeøen, så det flugter perfekt med bordpladen og så er det brugervenligt og støjsvagt i brug. Her tilberedes hver dag frokost til teamet. Nederst til højre: Villaen ligger 20 minutter med bil fra Antwerpen. Den tidligere chokoladefabrik blev bygget i 1871. Du kan finde mere boliginspiration som hos Valerie og Thomas på Instagram på @boracookingsystems 68 BORA MAGASIN

Hun ledte efter matchende svømmetøj til sine små døtre og sin mand, men fandt kun matchende badetøj til fædre og sønner. I kraft af sit tidligere job som model lå tanken om at designe sit eget børnetøjsmærke ikke fjernt for Valerie. Hun besøgte produktionssteder i Portugal og arbejdede dag og nat på at få virksomheden søsat, mens Thomas ved siden af sit fuldtidsjob som business developer hjalp til om natten og i weekenden. Siden da er der faldet mere ro på, og virksomheden elle and rapha opkaldt efter familiens tvillingepiger klarer sig i dag mere end godt. Faktisk så godt, at Thomas også er begyndt at arbejde fuld tid i virksomheden. Herefter gik parret gik på jagt efter et hjem med plads til både familien og virksomheden. I dag er det højloftede atelier med de gamle træbjælker blevet forvandlet til familievirksomhedens vigtigste arbejdsrum. Her pakkes bestillingerne og sendes ud i verden nogle gange med hjælp fra tvillingerne, der elsker at drysse glimmer i pakkerne. Køkkenet med de smukke paneler af valnøddetræ forbinder atelieret med resten af huset og skaber dermed en glidende overgang mellem Valerie og Thomas’ familie- og arbejdsliv. Her mødes det lille virksomhedsteam hver dag med familien over frokost. ”Køkkenet er husets hjerterum. Derfor er det vores yndlingsrum”, forklarer Valerie. At køkkenet skulle udstyres med BORA X Pure havde parret vidst længe. ”Første gang vi så BORA X Pure var hos en af vores naboer. Vi blev straks begejstrede for det strømlinede design og vidste med det samme, at dette koncept var selvskrevet i vores nye køkken!” 40.000 følgere på Instagram Udover moderne køkkenapparater var det vigtigt for parret at få indrettet en hyggelig siddekrog i køkkenet. Og så skulle der være god plads til middagsgæster. Som f.eks. kan se frem til at sætte tænderne i en omgang spaghetti carbonara, børnenes livret. Køkkenet er familiens samlingspunkt. Nogle gange kaotisk, men altid hyggeligt. Valerie og Thomas deler indtryk fra deres familieliv og hjem på Instagram (elle_and_rapha), hvor de i skrivende stund har over 40.000 følgere. Via små snapshots kan man følge med i familiens hverdag, som f.eks. hvordan de på valentinsdag 2021 endte med at tilbringe den første nat i det nye hus på en stor bunke madrasser i overetagen som en anden spejderlejr, fordi underetagen stadig manglende at blive malet. Og de er skam heller ikke bange for at grine af sig selv og dele sjuskefejl og mindre vellykkede indretningsideer med deres følgere, som f.eks. dengang Valerie kom til at bestille miniaturevaske til tvillingernes badeværelse, fordi hun glemte at tjekke målene først. ”Vi vil gerne inspirere andre, men ønsker ikke at opstille en perfekt facade”, forklarer ægteparret. Da de købte huset, var det med en drøm om altid at bevare følelsen af frihed og ferie. Det må siges at være lykkedes.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG