Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Revija 01|2022 – Slowenian

  • Text
  • Storyboardde
  • Upravljanje
  • Svet
  • Izdelkov
  • Pare
  • Sistem
  • Tako
  • Revija
  • Lahko
  • Tudi
  • Bora
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

SVET IZDELKOV

SVET IZDELKOV BORA PROFESSIONAL 3.0 BORA Professional 3.0 optimiziran dizajn, intuitivno upravljanje, maksimalna učinkovitost in največje udobje. Inovativni sistem BORA Professional 3.0 združuje pionirsko estetiko z najvišjo učinkovitostjo in izrednim udobjem upravljanja. Optimiziranemu dizajnu vizualni pečat dajejo gumbi za upravljanje na sprednjem delu kuhinje. Pionirski oblikovalski jezik se sreča z najvišjimi zahtevami glede materialov in tehnologije. Poleg osrednjega odvoda pare kuhalne plošče prednost predstavlja tudi na novo oblikovan gumb za upravljanje s črnim sprednjim delom. V izklopljenem stanju poskrbi za elegantno minimalističen videz. Beli prikazovalniki LED z ravnimi linijami dopolnjujejo sodoben in avantgardni videz. Optimizacija snemljivih obročev iz nerjavečega jekla in površine prikazovalnika vizualno izboljšajo gumb, ki obenem poskrbijo, da je površina na dotik večja in tako še bolj prijazna za uporabnika. Vaša visoka pričakovanja glede sistema kuhalne plošče pa dodatno poudari še izpopolnjeno upravljanje: Odprava ničelne oznake omogoča intuitivno upravljanje kuhalne plošče s preprostim obračanjem. Z obračanjem v desno boste povečali moč vse do stopnje Power. Z obračanjem v levo pa boste moč znižali na 0. Tudi če pretiravate z obračanjem gumba v levo, moč ostaja na 0, kuhalno polje pa izklopljeno. Pametna programska oprema: Ločen meni pa poskrbi, da med kuhanjem ne boste mogli pomotoma vklopiti funkcij, kot sta časovnik in avtomatika segrevanja. Desno: Modularni sistem BORA Professional 3.0 se z individualno kombinacijo Tepan nerjavnega žara, plina in voka prilagaja vašim zahtevam glede oblike in vaši ljubezni do kuhanja. Kombinirate lahko dve enaki ali različni kuhalni plošči. 32 REVIJA BORA

BORA PROFESSIONAL 3.0 SVET IZDELKOV Enostavno, udobno in intuitivno Vodilnim proizvajalcem sistemov odvoda pare je zaradi večletnih izkušenj uspelo razviti premišljeno upravljanje, ki se odraža v prav vsaki podrobnosti. Kombinacija klasičnega gumba in občutljive površine prikazovalnika LED zagotavlja enostavno in natančno upravljanje. Vse funkcije je mogoče aktivirati udobno, priročno in intuitivno z vrtenjem in pritiskom osrednje površine na dotik. Načelo optimizirane enostavnosti pa je bilo tudi osnova pri oblikovanju osrednjih upravljalnih elementov, kot sta varovalni zaklep za otroke in funkcija premora. Funkciji je mogoče hitro in učinkovito aktivirati ter deaktivirati za celoten sistem s pomočjo osrednjega gumba za upravljanje odvoda. Izpopolnjeno do zadnje podrobnosti: Sistem inteligentno prepozna izbrano stopnjo kuhanja in samodejno prilagodi jakost odvajanja. Levo: BORA prepriča s povsem novimi možnostmi oblikovanja kuhinj in postavlja standarde za novo in sodobno estetiko prostora. Desno: Za brezhibno upravljanje poskrbi kombinacija klasičnega gumba in črne steklene površine s preglednim prikazovalnikom LED. Vse kuhalne plošče BORA je mogoče dopolniti z vtičnicami.

BORA

© Copyright 2024 BORA Vertriebs GmbH & Co KG