Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02|2021 - Slowenian

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

KUHANJE

KUHANJE BORA PROFESSIONAL 3.0 BORA Professional 3.0 – optimiziran dizajn, intuitivno upravljanje, maksimalna učinkovitost in največje udobje. Inovativni sistem BORA Professional 3.0 združuje pionirsko estetiko z najvišjo učinkovitostjo in izrednim udobjem upravljanja. Prepričal in popolnoma navdušil pa vas bo tudi optimiziran dizajn. Pionirski oblikovalski jezik se sreča z najvišjimi zahtevami glede materialov in tehnologije. Poleg odvoda kuhalne plošče prednost predstavlja tudi novo oblikovan gumb za upravljanje s črnim sprednjim delom. Ta poskrbi za elegantno reduciran videz, tudi ko je gumb za upravljanje izklopljen. Beli, ravno izvedeni prikazovalniki LED dopolnjujejo sodoben in avantgardni videz. Optimizacija odstranljivih obročev iz nerjavnega jekla in površine prikazovalnika vizualno izboljšajo gumb, hkrati pa omogočajo, da je površina na dotik večja in še bolj prijazna uporabniku. Vaša pričakovanja zagotovo preseže izpopolnjeno upravljanje. Odprava ničelne oznake omogoča intuitivno upravljanje kuhalne plošče s preprostim obračanjem. Z obračanjem v desno boste povečali moč vse do stopnje Power. Obračanje v levo pa moč zniža na 0. Tudi če gumb pretirano obrnete v levo, moč še vedno ostane na 0 in kuhalno polje ostane izklopljeno. Ločen meni pa poskrbi, da med kuhanjem ne boste pomotoma prižgali funkcij, kot sta Časovnik in Avtomatika segrevanja. Desno: BORA Professional 3.0 z modularnim sistemom nudi veliko raznolikost in različne možnosti sestave, od kuhalnih plošč z indukcijo do Tepan žara in voka. Skupaj lahko kombinirate dve enaki ali različni kuhalni plošči. 24 REVIJA BORA

Enostavno, udobno in intuitivno Kombinacija klasičnega gumba in občutljive površine prikazovalnika LED zagotavlja enostavno in natančno uporabo. Vse funkcije se aktivirajo udobno, priročno in intuitivno z vrtenjem gumba in pritiskom na osrednjo površino na dotik. Vodilnim proizvajalcem sistemov odvoda pare je zaradi večletnih izkušenj uspelo razviti premišljeno upravljanje, ki se odraža v prav vsaki podrobnosti. Načelo optimizirane enostavnosti pa je tudi osnova pri oblikovanju osrednjih upravljalnih elementov, kot sta Varovalni zaklep za otroke in Premor. Funkciji je možno hitro in učinkovito aktivirati ter deaktivirati za celoten sistem s pomočjo gumba za upravljanje odvoda. S samodejnim prepoznavanjem in prilagajanjem posamezne kuhalne plošče pa nam je uspelo izpopolniti samodejno upravljanje odvoda. Levo: BORA prepriča s povsem novimi možnostmi kuhinjske opreme in postavlja standarde za novo in sodobno estetiko prostora. Desno: brezhibno upravljanje zagotavlja kombinacija klasičnega gumba in površine prikazovalnika LED, ki je odporen proti udarcem.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG