Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 02 |2021 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Vpravo: S novým

Vpravo: S novým ovládáním sControl+ jsou požadovaná nastavení na dosah ruky. Kuchařské umění se potkává s rafinovanou technikou Srdcem systému BORA Classic 2.0 je samozřejmě odsavač do varné desky BORA, který byl opět vylepšen. Automatické řízení odtahu se přizpůsobí aktuálnímu procesu vaření, takže manuální nastavení je sice možné, ale není ho již zapotřebí. Vy tak budete mít volné ruce k míchání a obracení jídla, na které kromě toho dobře uvidíte, protože nezmizí ve stoupající páře. Chod odsavače do varné desky systému BORA Classic 2.0 je díky modernímu ventilátoru a optimálnímu vedení vzduchu tak tichý, že si u vaření můžete nerušeně povídat. Minimalistický design BORA je synonymem pro moderní inovativní produktový design. I u systému BORA Classic 2.0 proto byla zvláštní pozornost věnována vzhledu. Puristicko-minimalistický design lze decentně integrovat do architektury kuchyně. Nic tedy neodvádí pozornost od hlavních aktérů v kuchyni, tedy od hrnců, pánví a samozřejmě od vás. Systém BORA Classic 2.0 lze přitom zabudovat zarovnaný s plochou pracovní desky nebo na její povrch. Pomocí speciálního vkládacího rámu je možná i téměř plošně zarovnaná montáž do pracovních desek jakéhokoli druhu. Perfektně vedené linie umožňují jak nenápadnou, tak Mimořádně velké varné zóny zajišťují rovnoměrné zahřátí i velmi velkých hrnců a pekáčů.

BORA CLASSIC 2.0 VAŘENÍ i vysoce elegantní integraci do každé moderní kuchyňské architektury. Ovládací jednotka je v pohotovostním režimu téměř neviditelná a během provozu se omezuje na inteligentní osvětlení toho nejpodstatnějšího. Snadné čištění obratem ruky Čištění povrchu varné desky je díky plynulé, hladké konstrukci a absenci zbytečných hran zvláště jednoduché, protože nedochází k hromadění nečistot. Pokud během vaření skončí něco vedle, integrovaná vana k zachycení tuků bezpečně zachytí pevné i tekuté zbytky. Při čištění můžete kromě toho aktivovat čisticí pojistku ovládací panel se tak na deset sekund zablokuje a nemůže dojít k nežádoucí změně nastavení. A co je zvláště praktické: po vaření můžete díly, které přicházejí do styku s kuchyňskými výpary, jednoduše vyjmout a vyčistit. Všechny díly je možno mýt v myčce nádobí. Intuitivní, inovativní a inspirativní. Takový je systém BORA Classic 2.0. Nezáleží na tom, zda jde o jednu varnou desku pro single domácnost nebo o tři a více desek pro velkou rodinu: Systém BORA Classic 2.0 je koncipovaný modulárně a lze ho přizpůsobit příslušným požadavkům. Podrobné informace o produktu Chcete se dozvědět více o produktech BORA? Stačí naskenovat chytrým telefonem QR kód nebo navštívit naše webové stránky: www.bora.com/classic BORA MAGAZÍN 33

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG