Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazine 02|2019 – Finnish

  • Text
  • Hiljainen
  • Ruostumattomasta
  • Lasikeraaminen
  • Integroitu
  • Boran
  • Tilaa
  • Ansiosta
  • Tuote
  • Keittotason
  • Bora
BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

TUOTE

TUOTE BORA PROFESSIONAL 2.0 BORA Professional 2.0 toimivaa tyylikkyyttä, innovatiivista tehokkuutta, erikoissyvät mitat, parasta suorituskykyä vuoden 2017 voittaja. Uusi Professional 2.0 on jatkoa ensimmäiselle BORA-järjestelmälle. Hyväksi havaitut ominaisuudet, kuten erikoissyvät keittotasot, säätimet ja itse järjestelmän tehokkuus, ovat pysyneet ennallaan, mutta muita ominaisuuksia on kehitetty. Pyrkimyksenä on ollut yhdistää yksinkertaisuus, toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky sähköisesti ohjatuksi kokonaisjärjestelmäksi. Red Dot Award -palkinnon tuomaristo valitsi BORA Professional 2.0:n vuoden 2017 parhaiden järjestelmien parhaaksi jo ennen sen tuloa markkinoille. Se kertoo omaa kieltään uuden järjestelmän innovaatiovoimasta ja insinööritaidosta. Revolution 2.0:n ydin on käyttöliittymä. Keittotasot ja keittotason höyrynpoisto kommunikoivat nyt keskenään, ja höyrynpoiston uudenlainen sulkulevy avautuu ja sulkeutuu automaattisesti. Näin saavutetaan erittäin hyvä käyttömukavuus ja erinomainen tehokkuus. Niitä palvelevat älykkäät säätimet, joilla säädellään tehoa eri toiminto-ohjelmilla ja joiden nupissa on lämpötilan näyttö. BORA Professional on kattava kokonaisjärjestelmä. Keittotasot, keittotason höyrynpoisto, ilmakanavat, moottori, suodattimet ja seinäläpivienti yhdistyvät tässä sähköisesti ohjatussa järjestelmässä toimivaksi kokonaisuudeksi. Oik.: BORA Professional 2.0 -järjestelmässä on eri yhdistelmämahdollisuuksia, kuten rajattomat induktiokeittotasot, Tepangrilli, vokki ja mahdollisuus kaasun käyttöön. Voit yhdistää toisiinsa eri keittotasoja tai kaksi samanlaista keittotasoa. 18 BORA MAGAZINE

Keittotasojen syvyys on 54 senttimetriä, joten ne kuuluvat markkinoiden syvimpiin modulaarisiin keittotasoihin ja tarjoavat erityisen suuren keittoalueen. Tasolle mahtuu helposti peräkkäin jopa kaksi suurta pannua. Tavallista suuremmat rajattomat induktiokeittoalueet takaavat myös erittäin suurten kattiloiden ja patojen lämpenemisen kokonaan ja tasaisesti. BORA Professional 2.0 -järjestelmään on saatavana monipuolisia lisäominaisuuksia, kuten rajattomat induktiokeittotasot, Tepan-grilli, vokki, ja mahdollisuus kaasun käyttöön erilaisina yhdistelminä. Voit päättää omien mieltymystesi mukaan, miten ja millä mieluiten laitat ruokaa. Täysin uudistunut ruostumattomasta teräksestä valmistettu Tepan-grilli on erittäin tehokas. Siinä on kaksi suurta grillausaluetta sekä ainutlaatuinen ja tarkka lämpötilanhallinta. Halutun lämpötilan voi säätää suoraan, ja se näytetään asteen tarkkuudella ja pidetään luotettavasti yllä. Erittäin nopea lämpeneminen 250 °C:seen alle viidessä minuutissa säästää aikaa ja energiaa. Uutta valikoimassa on myös kaasukeittotaso alas lasketuin polttimin. Erityismuotoilun ansiosta keittotason höyrynpoisto ei erittäin suuresta imutehosta huolimatta enää häiritse liekkiä. Vas.: Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun BORA-Tepan-grilliin mahtuu samanaikaisesti kahdeksan pihviä, ja se on helppo käyttää ja puhdistaa. Oik.: Optimaalisesti sijoitettujen pistorasioiden ansiosta sähkökäyttöisten kodinkoneiden liittäminen käy kätevästi.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG