Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 01|2022 – Finnish

 • Text
 • Storyboardde
 • Muotoilu
 • Tekee
 • Kokemus
 • Helppo
 • Tilaa
 • Boran
 • Ansiosta
 • Tuotteet
 • Keittotason
 • Bora
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

TUOTTEET

TUOTTEET BORA PROFESSIONAL 3.0 BORA Professional 3.0 optimoitu muotoilu, intuitiivinen käyttö, erinomainen tehokkuus ja paras käyttömukavuus. Innovatiivisessa BORA Professional 3.0 -järjestelmässä edistyksellinen esteettisyys yhdistyy parhaaseen tehokkuuteen ja käyttömukavuuteen. Optimoitu muotoilu etuosan säätimineen tekee vaikutuksen visuaalisesti. Viimeistelty muotokieli on yhdistetty korkeatasoisiin materiaaleihin ja tekniikkaan. Suunnittelun silminnähtäviä kohokohtia ovat keskelle sijoitetun keittotason höyrynpoiston lisäksi uudistetut säätimet, joissa on musta lasipinta. Se antaa säätimille poiskytketyssä tilassa tyylikkään ja pelkistetyn ilmeen. Valkoiset, virtaviivaiset LED-näytöt täydentävät modernin ja avantgardistisen tyylin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun, irrotettavan säätörenkaan ja näyttöalueen optimointi ei ole pelkästään parantanut säätimien ulkonäköä, vaan näin kosketusalueesta on saatu myös suurempi ja siten helppokäyttöisempi. Keittotasojärjestelmän hallintaelementtien toiminta on harkittu viimeisen päälle. Nollamerkinnän poisjäänti mahdollistaa keittotason täysin intuitiivisen käytön helposti säätimiä kääntämällä. Oikealle kääntäminen lisää tehoa tehoasetukselle asti. Vasemmalle kääntäminen laskee tehon 0-asetukseen. Myös kokonaan vasemmalle kääntäminen säilyttää tehon 0-asetuksessa ja keittoalueen poiskytketyssä tilassa. Älykkään ohjelmiston ansiosta erillinen valikko estää toimintojen, kuten ajastimen ja kiehautustoiminnon, kytkemisen päälle vahingossa ruoanvalmistuksen aikana. Oik.: Modulaariseen BORA Professional 3.0 -järjestelmään voi yhdistää yksilöllisesti Tepan-grillin, kaasukeittotason ja vokin, ja järjestelmä mukautuu näin toiveisiisi ja ruoanlaittotottumuksiisi. Voit yhdistää toisiinsa eri keittotasoja tai kaksi samanlaista keittotasoa. 32 BORA MAGAZINE

BORA PROFESSIONAL 3.0 TUOTTEET Helppoa, mukavaa ja intuitiivista Jokaisesta yksityiskohdasta huomaa, että loppuun asti mietittyjen hallintaelementtien takana on keittotason höyrynpoistojen markkinajohtajan vuosikymmenten kokemus. Perinteisten säädinten ja huipputerävällä LED-näytöllä varustetun herkän pinnan yhdistelmä takaa järjestelmän helpon ja tarkan käytön. Kaikki toiminnot voidaan ottaa käyttöön mukavasti ja intuitiivisesti säätimiä kääntämällä ja kosketusaluetta napauttamalla. Optimoidun helppouden periaate on toiminut perustana myös keskeisten hallintaelementtien, kuten lapsilukon ja taukotoiminnon, suunnittelulle. Ne voidaan ottaa koko järjestelmälle helposti käyttöön ja pois käytöstä keskellä olevalla höyrynpoiston säätimellä. Loppuun asti hiottuja yksityiskohtia: järjestelmä tunnistaa älykkäästi valitun keittotehon ja mukauttaa höyrynpoiston tehon automaattisesti sen mukaan. Vas.: BORA tekee vaikutuksen tuomalla keittiösuunnitteluun täysin uusia mahdollisuuksia ja asettaa samalla uusia mittapuita modernille sisustuksen estetiikalle. Oik.: Perinteisten säätimien ja selkeällä LED-näytöllä varustetun mustan lasipinnan yhdistelmä takaa järjestelmän mutkattoman käytön. Kaikkiin BORA-keittotasoihin voi lisätä pistorasioita.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG