Aufrufe
vor 2 Jahren

BORA Magazine 01|2022 – Dutch

  • Text
  • Storyboardde
  • Systeem
  • Dankzij
  • Zelfs
  • Grote
  • Koken
  • Heel
  • Keuken
  • Kunt
  • Producten
  • Bora
BORA Magazine is published in 13 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Bovenaan: Achter de

Bovenaan: Achter de walnoothouten schuifdeur bevindt zich het atelier waar Valerie met vijf medewerkers aan haar label elle and rapha werkt. Boven rechts: Het BORA X Purekookveldafzuigsysteem is verzonken in het kookeiland ingebouwd eenvoudig en stil in gebruik. Hier wordt altijd voor het hele team gekookt. Onder rechts: De villa ligt op 20 minuten rijden van Antwerpen. Deze voormalige chocoladefabriek werd in 1871 gebouwd. Meer wooninspiratie, zoals van Valerie en Thomas, vind je op Instagram onder @boracookingsystems 68 BORA MAGAZINE

gezinsmode op papier te zetten. Ze bezocht een aantal productielocaties in Portugal en werkte dag en nacht om haar bedrijf op te zetten. Thomas hielp haar ‘s avonds en in het weekend, naast zijn fulltime baan als Business Developer. Intussen doet haar bedrijf elle and rapha genoemd naar de tweeling het buitengewoon goed. Zo goed zelfs dat Thomas zich ook bij de zaak aansloot en het stel op zoek ging naar een huis waar hun vijfkoppige team ook kon werken. Vandaag de dag is het atelier met het hoge plafond en de oude houten balken de plaats waar het kleine familiebedrijf werkt en de bestellingen inpakt soms met hulp van de tweeling, die graag glitters in de pakjes strooit. De keuken met walnoothouten lambrisering verbindt het atelier met de rest van het huis, en dus ook het zakelijke en privéleven van Valerie en Thomas. Hier eet het team samen met het gezin de lunch. ‘De keuken is het hart van ons huis en daarom is het onze favoriete ruimte,’ aldus Valerie. Ze wisten al jaren dat ze de BORA X Pure in hun keuken wilden. ‘We zagen de BORA X Pure voor het eerst toen we door onze buren waren uitgenodigd. We waren meteen weg van het design en wisten dat we dat ook in onze eigen nieuwe keuken wilden hebben!” 40.000 volgers op Instagram Naast moderne keukenapparatuur vonden ze een gezellige zithoek ook erg belangrijk. En genoeg ruimte om voor veel gasten te koken. Spaghetti Carbonara is een van hun favorieten, omdat de kinderen dat zo lekker vinden. De keuken is een plek voor iedereen, soms chaotisch, maar altijd gezellig. Valerie en Thomas delen beelden van hun gezinsleven en hun huis ook op Instagram (elle_and_rapha), en ze hebben inmiddels meer dan 40.000 volgers. Ze vertellen in snapshots hoe ze op Valentijnsdag 2021 de eerste nacht in hun nieuwe huis doorbrachten; met z’n allen in een enorme ruimte met matrassen op de grond, omdat de benedenverdieping nog moet worden geschilderd en de verwarming nog geïnstalleerd moet worden. En ze delen ook missers met hun volgers, zoals de piepkleine wastafels voor de badkamer van de tweeling, waarvan Valerie de afmetingen van tevoren niet had gecontroleerd. ‘We willen inspireren, maar niet doen alsof we perfect zijn,’ zegt het stel. Toen ze het huis kochten, wilden ze altijd het gevoel hebben dat ze op vakantie waren. En dat is gelukt.

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG