Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 01|2020 – Swedish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Ovan: Trots hög effekt

Ovan: Trots hög effekt är ångsugen tyst och gör att man kan föra samtal i köket. Nedan: Systemet är inte bara vackert att se på utan har också intuitiv betjäning. BORA X Pures extremt låga ljudnivå är därför mycket behaglig. Även vid höga effektnivåer går det att ostört samtala direkt vid sidan om spishällen. Detta lyckas tack vare optimalt luftflöde och användningen av en extremt tyst motor. BORA X Pure har också en annan unik egenskap som är till nytta när köket blir en social träffpunkt: I luftcirkulationsläge neutraliseras lukterna med hjälp av ett mycket effektivt aktivtkolfilter. Även den som vistas en längre tid i köket, slipper matoset. Genom det unika eSwap-systemet sker filterbytet dessutom enkelt ovanifrån genom luftinloppsöppningen, så man behöver inte ta bort lådor eller sockelpaneler. För att komplettera BORA:s praktiska fördelar: Alla delar som kommer i kontakt med matoset kan enkelt tas bort via den lättillgängliga, breda luftinloppsöppningen och rengöras i diskmaskinen där de tar väldigt lite plats. En av de BORA:s markantaste och angenämaste funktioner är den intuitiva sControl-betjäningen. Även BORA X Pure förlitar sig till detta beprövade koncept, som är plant och elegant integrerat, och förfinar det ytterligare. Den unika vertikala slidern underlättar betjäningen genom att man trycker lätt, alternativt sveper med fingret uppåt eller nedåt. 34 BORA MAGASIN

BORA X PURE PRODUKT Alla viktiga styrfunktioner kan aktiveras med bara en beröring. I standbyläge är touchpanelen så gott som osynlig och i drift syns bara den diskreta, intelligenta belysningen. Den som någon gång arbetat med detta system vill aldrig mer vara utan det. Förutom alla praktiska funktioner, imponerar BORA X Pure också genom sin banbrytande och estetiska design. Spishällen och ångsugen är helt plana och den perfekta designen gör att de kan integreras diskret och elegant i varje modernt kök. BORA X Pure är ett stort steg framåt när det gäller funktion och elegans.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG