Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 01|2020 – Swedish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Med en modern motor och

Med en modern motor och en optimal luftledning går ångsugen i BORA Classic 2.0 så tyst att den inte stör eventuella samtal. Särskilt praktiskt: När matlagningen är avslutad kan du helt enkelt ta av de delar som kommer i kontakt med matoset och rengöra dem. Alla delar kan rengöras i diskmaskin. BORA har alltid varit synonymt med aktuell, innovativ produktdesign. Även när det gäller BORA Classic 2.0 har man lagt särskild vikt vid designen. Den rena, minimalistiska looken integreras diskret i köksdesignen. Alltså inget som distraherar från de verkliga huvudrollsinnehavarna i köket: kastrullerna, stekjärnen och dig. BORA Classic 2.0 kan planmonteras eller ytmonteras. Det är också möjligt att planmontera i arbetsbänkar av alla slag med hjälp av en speciell ram. De extra stora kokzonerna ger en jämn uppvärmning även av mycket stora kokkärl eller grytor.

BORA CLASSIC 2.0 PRODUKT Vänster: Med den nya sControl+ betjäningen finns de önskade inställningarna alltid nära till hands. Att rengöra spishällen är väldigt enkelt tack vare den sömlösa designen och att man har undvikit onödiga kanter där smuts kan samlas. Dessutom kan du vid rengöringen helt enkelt aktivera rengöringsspärren - då låses manöverpanelen under tio sekunder och det är ingen risk att du råkar ändra dina inställningar. Intuitivt, innovativt och inspirerande. Så är systemet BORA Classic 2.0. Ovan: Oberoende av om det gäller en spishäll för singelhushållet eller tre och fler för storfamiljen. BORA Classic 2.0 är uppbyggd i moduler och kan anpassas helt efter behov. BORA MAGASIN 27

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG