Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 01|2020 – Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

TUOTE

TUOTE BORA-JÄRJESTELMÄ Mutta myös käytännön vaatimukset ovat sinulle tärkeitä... Aivan! On erittäin tärkeää, että järjestelmiemme käyttö on intuitiivista ja että ne ovat helposti puhdistettavia. Haluan panostaa myös siihen, että asennus onnistuu helposti, turvallisesti ja nopeasti. Tarkastelemme aina kokonaisratkaisuja, joissa huomioidaan myös ympärillä olevien keittiökalusteiden ja rakennuksen mahdollisen poistoilmakanavan suunnittelu. Meille on hyötyä siitä, että meillä on pitkäaikaista kokemusta ja että BORA on markkinajohtajana arvostettu asiantuntija ja järjestelmätoimittaja. Työskentelemme yksinomaan keittotasojen ja keittotason höyrynpoistojärjestelmien parissa, ja suunnittelemme järjestelmät alusta loppuun. BORA on markkinoiden ainoa valmistaja, jonka järjestelmä kattaa koko kokonaisuuden keittotasosta seinäläpivientiin ja kiertoilmasuodattimiin asti. Tähän sisältyy myös oikea ilmanvirtauksen hallinta joko poistoilmalla tai kiertoilmalla, mikä edellyttää vastaavaa osaamista. Tunnemme kokonaisvaltaisten järjestelmiemme jokaisen ruuvin. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Valitettavasti katseemme kohdistuvat usein vain siihen, mikä on helposti nähtävissä. Meidän tapauksessamme keittotasoon ja keittotason höyrynpoistoon. Paljon tärkeämpää on kuitenkin piilossa oleva tekniikka. Niinpä olemme huomanneet, että optimaalisessa ilmanvirtauksen hallinnassa sellaiset yksityiskohdat kuin optimaalinen kanavointi ovat ratkaisevan tärkeitä. ”Ajattelemme ratkaisujamme järjestelmänä, ja ajattelemme järjestelmälähtöisesti.” WILLI BRUCKBAUER Tätä osaamista olemme hyödyntäneet Ecotubekanavajärjestelmässämme, ja näin voimme antaa tuotteillemme toimivuustakuun. Ja tästä hyötyvät myös asiakkaat... Se on totta jatkamme koko ajan tutkimuksiamme parantaaksemme olemassa olevia tuotteita ja kehittääksemme uusia. Tämä on minulle erittäin tärkeää, ja niinpä yrityksessämme työskenteleekin tätä nykyä yli 50 kehitysinsinööriä. Tällä hetkellä meillä on neljä tuotesarjaa BORA Basic, BORA Pure, BORA Classic ja BORA Professional jotka on mukautettu eri asiakasryhmien tarpeisiin ja jotka vastaavat kaikkiin vaatimuksiin. Kokonaisjärjestelmää laajennetaan jatkuvasti. BORA Ecotube ja BORA 3box tulivat markkinoille vuonna 2017. Miksi tähän on päädytty? Kyseenalaistamme olemassa olevan tekniikan säännöllisesti, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme yhä parempia tuotteita. BORA Ecotuben painehäviö on tavanomaisiin kanavajärjestelmiin verrattuna jopa 20 prosenttia pienempi, mikä optimoi imutehon ja äänitason.

BORA-JÄRJESTELMÄ TUOTE Tarvittaessa myös pidemmät ja monimutkaisemmat ilmanpoistokanavat ovat mahdollisia. BORA 3box -seinäläpiviennit viimeistelevät höyrynpoistojärjestelmän täydellisesti erinomaisella lämpöeristyksellään ja säänkestävyydellään sekä vähäisellä painevastuksellaan. BORA saa jatkuvasti tunnustuksia erinomaisesta suunnittelusta. Olen siitä iloinen, sillä olen aina halunnut luoda tuotemerkin, jolla on luonnetta. Ja rakastan puristista, minimalistista muotoilua. Esteettinen suunnittelu ulottuu BORAssa pienimpiinkin yksityiskohtiin. Esimerkiksi käyttöosien älykäs valaistus huolehtii siitä, että vain ne toiminnot korostetaan, jotka ovat sillä hetkellä oleellisia. Mikään tarpeeton ei häiritse järjestelmän huomaamatonta ulkoasua. Ja älypuhelimista tutut pystysuuntaiset säätimet mahdollistavat intuitiivisen käytön sormenliikkeillä. Miltä BORAn tulevaisuus näyttää? Meille on eduksi, että perinteisten liesituulettimien aikakausi on lopullisesti päättymässä. Keittiö on nykyisin kohtaamispaikka ja paikka, jossa vietetään aikaa seurustellen. Järjestelmiemme erittäin alhainen äänitaso takaa, että myös ruoanlaiton aikana voi keskustella vaivattomasti. Ja ilmanpuhdistusyksikkömme ja niiden integroidut suodatinratkaisut poistavat kiertoilmakäytössä epämiellyttävät hajut tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Näin niillä on myönteisiä vaikutuksia terveyteen. Arvostan myös henkilökohtaisesti paljon sitä, että voin laittaa ruokaa raikkaassa ilmassa. Vas.: Kaikissa järjestelmissä käytetään laadukkaita materiaaleja, myös uudessa X Pure -järjestelmässä. Yllä: Kehitysvaiheessa muotoiluun ja innovatiiviseen tekniikkaan kiinnitetään huomiota pienintä yksityiskohtaa myöten. Lisätietoja Haluatko tietää lisää kokonaisvaltaisesta BORA-järjestelmästä? Skannaa QR-koodi puhelimellasi tai käy verkkosivustollamme: www.bora.com/system BORA MAGAZINE 55

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG