Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 01|2020 – Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Yllä: Suuresta tehosta

Yllä: Suuresta tehosta huolimatta höyrynpoisto toimii hiljaisesti ja mahdollistaa keskustelun keittotason vieressä. Alla: Järjestelmä ei hivele pelkästään silmää, vaan vakuuttaa myös intuitiivisella käyttökokemuksellaan. vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa, pidetään hauskaa ja laitetaan yhdessä ruokaa. Erittäin hiljainen BORA X Pure sopii hyvin tähän tarkoitukseen. Se ei häiritse keskustelua keittotason vieressäkään, vaikka käytössä olisi suuri tehotaso. Tämä on saatu aikaan optimoimalla ilmanvirtaus ja käyttämällä erittäin hiljaista tuuletinta. BORA X Pure tekee keittiöstä miellyttävämmän paikan oleskella, sillä sen etuihin kuuluu myös se, että kiertoilmakäytössä hajut neutraloidaan huipputehokkaalla aktiivihiilisuodattimella. Vaikka keittiössä viettäisi aikaa pidempäänkin, vaatteisiin ei tartu epämiellyttäviä hajuja. Ainutlaatuisen eSwap-järjestelmän ansiosta suodattimen vaihto käy helposti ylhäältä käsin höyrynpoistoaukon kautta ilman, että laatikoita tai sokkelilevyjä tarvitsee irrottaa. BORAn käteviin ominaisuuksiin kuuluu myös se, että keittohöyryjen kanssa kosketuksissa olevat osat voi irrottaa kätevästi helppopääsyisen, leveän höyrynpoistoaukon kautta ja pestä astianpesukoneessa, jossa ne eivät vie paljon tilaa. BORAn merkittävimpiin ominaisuuksiin lukeutuu myös intuitiivinen sControl-säädinalue. Upotettu ja tyylikäs säädinalue on käytössä myös BORA X Puressa. Ainutlaatuinen pystysuuntainen säädin tekee käytöstä helppoa ja intuitiivista: sormen liu‘uttaminen ylös- tai alaspäin tai suora kosketus riittävät. Kaikki tärkeät toiminnot ovat käytettävissä 34 BORA MAGAZINE

BORA X PURE TUOTE vain yhdellä hipaisulla. Hallinta-alue on valmiustilassa lähes huomaamaton, ja käytön aikana sen älykäs valaistus on pelkistetty olennaiseen. Kun on tottunut käyttämään tätä järjestelmää, siitä ei haluaisi enää luopua. Käytännöllisten ominaisuuksiensa lisäksi BORA X Pure tekee vaikutuksen edistyksellisellä ja tyylikkäällä muotoilullaan. Höyrynpoisto ja keittotaso voidaan upottaa täysin samaan tasoon työtason kanssa. Täydellisen virtaviivainen muotoilu saa järjestelmän sulautumaan saumattomasti ja tyylikkäästi moderniin keittiöön. BORA X Pure on todellinen edistysaskel toiminnallisuudessa ja tyylissä.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG