Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 01|2020 – Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

näytetään asteen

näytetään asteen tarkkuudella ja pidetään luotettavasti yllä. Erittäin nopea lämpeneminen 250 °C:seen alle viidessä minuutissa säästää aikaa ja energiaa. Valikoimassa on myös kaasukeittotaso alas lasketuin polttimin. Erityismuotoilun ansiosta keittotason höyrynpoisto ei erittäin suuresta imutehosta huolimatta enää häiritse liekkiä. Tämä lisää tehokkuutta ja lyhentää tuntuvasti kuumentamisaikoja. Höyrynpoiston automaattinen ohjaus säätää höyrynpoiston tehoa automaattisesti, eikä sitä tarvitse säätää käsin. Voit keskittyä kokonaan ruoanvalmistukseen. Energiatehokkaat tuulettimet ja optimoitu ilmanvirtaus takaavat, että ruoanlaitto BORA Professional 2.0:lla on erittäin hiljaista ja tehokasta. Jopa pihvin paistamisesta syntyy enemmän ääntä kuin sen toiminnasta. BORA Professional 2.0 on huomattavasti hiljaisempi kuin tavanomainen liesituuletin, mikä tekee yhdessä kokkaamisesta paljon hauskempaa. BORA Professional 2.0 on mahdollista suunnitella kiertoilma- tai poistoilmajärjestelmäksi asiakkaan toiveiden mukaan. Tuulettimen ja äänenvaimentimen sisältävä kompakti kokonaisuus voidaan asentaa lähes liitä ja käytä -periaatteella. Modulaarinen keittotason höyrynpoistojärjestelmä on nyt ensi kertaa mahdollista asentaa alhaalta avoimeen työtasoon. Järjestelmän puhdistaminen on helpompaa kuin koskaan. Leveä höyrynpoistoaukko johtaa suoraan irrotettavaan rasvasuodattimeen ja integroituun keräysaltaaseen. Kaikki osat on helppo pestä astianpesukoneessa. Oik.: Professional 2.0:n All Black -versio, jossa on kaksi rajatonta induktiokeittotasoa. Höyrynpoistojärjestelmä ja säätimet on pinnoitettu kokonaan mattamustiksi erikoismenetelmällä. Keittotason höyrynpoistolle ja keittotasoille on ominaista tinkimätön laatu. Kuten kaikissa BORA-tuotteissa, laadukkaat materiaalit takaavat toimivuuden ja pitkän käyttöiän. Puhdas ruostumaton teräs ja raskasmetalleja sisältämätön lasikeramiikka kertovat BORAtuotteiden laadusta. Järjestelmän viimeistellyt yksityiskohdat ja käytettyjen ratkaisujen tyylikkyys tekevät vaikutuksen. BORA Professional 2.0 -järjestelmän houkuttelevuutta lisää sen korkea energiatehokkuus. Energiatehokkuusluokka on erinomainen A++. Valikoimassa on myös Professional 2.0:n mattamusta All Black -versio. Tässä mallissa höyrynpoistojärjestelmän teräspinnat ja säätimet on käsitelty pinnoitusmenetelmällä, jota käytetään myös terveydenhuollon teknologiassa ja moottoritekniikassa. 18 BORA MAGAZINE

BORA PROFESSIONAL 2.0 TUOTE Äärimmäisenä vas.: Tuotteemme tuovat iloa elämään ja ruoanlaittoon. Arkikäytössä ne osoittavat toimivuutensa myös puhdistuksen ja huollon helppoudella. Vas.: BORA Professional 2.0 tekee vaikutuksen suurenmoisella suorituskyvyllään, ja sen keittotasot kuuluvat kodinkonemarkkinoiden suurimpiin. Kullekin tasolle voi sijoittaa kaksi suurta kattilaa peräkkäin.

BORA

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG