Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magazine 01|2020 – Finnish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

TUOTE

TUOTE BORA PROFESSIONAL 2.0 BORA Professional 2.0 toimivaa tyylikkyyttä, innovatiivista tehokkuutta, erikoissyvät mitat ja moninkertaisesti palkittua muotoilua. BORA Professional 2.0 -järjestelmässä toimiva tyylikkyys yhdistyy innovatiiviseen tehokkuuteen ja parhaaseen käyttömukavuuteen. Red Dot Award -palkinnon tuomaristo valitsi BORA Professional 2.0:n vuoden 2017 parhaiden järjestelmien parhaaksi jo ennen sen tuloa markkinoille. Lisäksi se sai vuonna 2017 arvostetun GOOD DESIGN Award -palkinnon, jonka Chicago Athenaeum myöntää tunnustuksena erinomaisesta tuotesuunnittelusta. Vuonna 2018 BORA Professional 2.0 sai Saksan muotoiluneuvoston kansainvälisesti arvostetun German Design Award 2018 -palkinnon korkeimmassa Gold-kategoriassa. BORA Professional 2.0 -järjestelmän ydin on sen käyttöliittymä. Keittotasot ja keittotason höyrynpoisto kommunikoivat keskenään, ja innovatiivinen höyrynpoiston sulkuluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti höyrynpoiston ollessa käytössä. Kun järjestelmä on kytketty pois päältä, se on kokonaan suljettu. Edistyksellinen käyttömukavuus on toteutettu älykkäällä säätimellä, jolla säädellään tehoa ja jonka nupissa on lämpötilan näyttö. Klassisen säädinkäytön sekä integroidun hipaisukäytön ja digitaalinäytön tarjoamat mahdollisuudet yhdistyvät toisiinsa täydellisesti. BORA Professional 2.0 on kattava kokonaisjärjestelmä. Keittotasot, keittotason Oik.: BORA Professional 2.0 -järjestelmässä on eri yhdistelmämahdollisuuksia, kuten rajattomat induktiokeittotasot, Tepangrilli, vokki ja mahdollisuus kaasun käyttöön. Voit yhdistää toisiinsa eri keittotasoja tai kaksi samanlaista keittotasoa. 16 BORA MAGAZINE

höyrynpoisto, ilmakanavat, moottori, suodattimet ja seinäläpivienti yhdistyvät tässä sähköisesti ohjatussa järjestelmässä yhdeksi kokonaisuudeksi. Keittotasojen syvyys on 54 senttimetriä, joten ne kuuluvat markkinoiden syvimpiin modulaarisiin keittotasoihin ja tarjoavat erityisen suuren keittoalueen. Tasolle mahtuu helposti jopa kaksi suurta pannua. Tavallista suuremmat rajattomat induktiokeittoalueet takaavat myös erittäin suurten kattiloiden ja patojen lämpenemisen kokonaan ja tasaisesti. BORA Professional 2.0 -järjestelmän säädettävä lämpimänäpitotoiminto helpottaa ruoanlaittoa entisestään. Valittavissa on kolme lämpimänäpitotehoa, joilla on eri lämpötilat. Siten ruoat pysyvät lämpiminä aina ihanteellisessa, tasaisessa lämpötilassa ilman pohjaan palamisen vaaraa. Lisäksi järjestelmään on saatavana monipuolisia lisäominaisuuksia, kuten rajattomat induktiokeittotasot, Tepan-grilli, vokki ja mahdollisuus kaasun käyttöön. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tehokkaassa Tepan-grillissä on kaksi suurta grillausaluetta ja tarkka lämpötilan hallinta. Halutun lämpötilan voi säätää suoraan, ja se Vas.: Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun BORA-Tepan-grilliin mahtuu samanaikaisesti kahdeksan pihviä, ja se on helppo käyttää ja puhdistaa. Oik.: Optimaalisesti sijoitettujen pistorasioiden ansiosta sähkökäyttöisten kodinkoneiden liittäminen käy kätevästi.

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG