Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 02|2019 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Odtah ven, nebo

Odtah ven, nebo recirkulace? Inovativní systémy odsavače do varné desky odstraňují zápachy tam, kde vznikají. A v kuchyni se tak starají o svěží vzduch. Pouzdro ve stěně BORA se díky svým úžasným izolačním vlastnostem stará o příjemný vzduch v místnosti bez tepelných ztrát. Systém odtahových potrubí BORA Ecotube s lepší aerodynamikou zvyšuje účinnost a zmenšuje hluk při vaření. Plochý zvukový tlumič BORA šetří místo a zajišťuje při vaření ještě více ticha. Systém s odtahem ven U systému s odtahem ven BORA jsou kuchyňské výpary odváděny ventilátorem, systémem odtahových potrubí BORA Ecotube a pouzdrem ve stěně BORA 3box ven mimo budovu. Pára a zápachy jsou tak z kuchyňského prostoru kompletně odstraněny. Protože všechny systémy BORA pracují na rozdíl od běžných kuchyňských digestoří s inteligentní technologií proudění místo přesunu velkých objemů vzduchu, odvádějí z budovy méně teplého vzduchu a šetří tak energii. Tišší a účinnější soklový ventilátor BORA. Příklad systému BORA Professional 2.0 PKA s odtahem ven (stejný princip pro všechny systémy BORA)

PRODUKT SYSTÉM BORA Recirkulační systém Recirkulační systém BORA představuje alternativu odtahu ven. Kuchyňské výpary jsou ventilátorem vedeny do speciálních recirkulačních filtrů, které efektivně odstraní zápach. Takto dokážou svěží vzduch v kuchyni zajistit i recirkulační systémy BORA. Protože u recirkulačních systémů zůstává teplý vzduch uvnitř, jsou ideálním řešením pro pasivní a nízkoenergetické budovy. Plochý zvukový tlumič BORA šetří místo a zajišťuje při vaření ještě více ticha. Příklad systému BORA Professional 2.0 PKA s recirkulací (stejný princip pro všechny systémy BORA) Jednotka čističky vzduchu BORA účinně neutralizuje nepříjemný zápach a stará se o čerstvý vzduch v kuchyni. Tišší a účinnější soklový ventilátor BORA. BORA MAGAZÍN 55

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG