Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magazín 02|2019 – Czech

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

A co je zvláště

A co je zvláště praktické: Po vaření můžete díly, které přicházejí do styku s kuchyňskými výpary, jednoduše vyjmout a vyčistit. Všechny díly je možno mýt v myčce nádobí. BORA je synonymem pro moderní inovativní produktový design. I v případě systému BORA Classic 2.0 proto byla zvláštní pozornost věnována vzhledu. Puristicko-minimalistický design lze decentně integrovat do architektury kuchyně. Nic tedy neodvádí pozornost od hlavních aktérů v kuchyni, tedy od hrnců, pánví a samozřejmě od vás. Systém BORA Classic 2.0 lze přitom zabudovat zarovnaný s plochou pracovní desky nebo na její povrch. Pomocí speciálního vkládacího rámu je možná i téměř plošně zarovnaná montáž do pracovních desek všeho druhu. Čištění povrchu varné desky je díky plynulé, hladké konstrukci a absenci zbytečných Mimořádně velké varné zóny se postarají o rovnoměrné zahřátí i velmi velkých hrnců nebo pekáčů.

BORA CLASSIC 2.0 PRODUKT Vlevo: S novým ovládáním sControl+ jsou požadovaná nastavení vzdálená jen na jediný dotek. hran zvláště jednoduché, protože nedochází k hromadění nečistot. Při čištění můžete kromě toho aktivovat čisticí pojistku ovládací panel se tak na deset sekund zablokuje a nemůže dojít k nežádoucí změně nastavení. Intuitivní, inovativní a inspirativní. Takový je systém BORA Classic 2.0. Nahoře: Nezáleží na tom, zda jde o jednu varnou desku pro single domácnost nebo o tři a více desek pro velkou rodinu. Systém BORA Classic 2.0 je koncipovaný modulárně a lze ho přizpůsobit příslušným požadavkům. BORA MAGAZÍN 29

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG