Aufrufe
vor 4 Jahren

BORA Magasin 02|2019 – Danish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Takket være en moderne

Takket være en moderne motor og en optimal luftføring er bordempfanget i BORA Classic 2.0 så støjsvagt, at man kan føre en normal samtale uden at blive overdøvet af larm fra emfanget. Ekstra praktisk: Når du er færdig med at lave mad, kan du blot tage de dele ud, som har været i kontakt med mados, og vaske dem af. Alle dele tåler maskinopvask. BORA har fra start af været synonym med tidssvarende, innovativt produktdesign. Vi har derfor også lagt særlig vægt på udseendet af BORA Classic 2.0. Det enkle og minimalistiske look blender diskret ind i resten af køkkenets indretning. Og overlader scenen til køkkenets sande hovedrolleindehavere, nemlig dine gryder og pander og dig. BORA Classic 2.0 kan nedfældes eller monteres planlimet. En speciel indlægningsramme, som kan monteres i alle De ekstrastore kogezoner sørger for jævn opvarmning af selv meget store gryder eller stegesøer.

BORA CLASSIC 2.0 PRODUKT Til venstre: Med den nye sControl+ betjening er de ønskede indstillinger altid kun en berøring væk. slags bordplader, gør det muligt at opnå et planlimet udtryk. Kogepladernes overflade er desuden nem at rengøre på grund af det kantløse design, hvor der stort set ikke kan samle sig snavs. Hvis du skal tørre overfladen af, kan du aktivere rengøringsspærren, som spærrer betjeningspanelet i 10 sekunder, hvilket forhindrer utilsigtet ændring af komfurets indstillinger. Intuitivt, innovativt og inspirerende. Det er karakteristisk for systemet BORA Classic 2.0. Øverst: Uanset, om der er tale om kun en enkelt kogeplade i single-husholdningen eller tre eller mere i den store familie. BORA Classic 2.0 er opbygget i moduler og kan tilpasses den enkeltes behov. BORA MAGASIN 29

BORA

© Copyright 2023 BORA Vertriebs GmbH & Co KG