Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Norwegian

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Øverst: Selv på

Øverst: Selv på høyeste effekt er avtrekket så stillegående at dere kan føre samtaler rett ved platetoppen. Under:Systemet er både visuelt estetisk og har en meget intuitiv betjening. Desto mer behagelig er det at BORA X Pure er ekstremt stillegående. Selv på høyeste effekt er det mulig å føre en samtale helt uten forstyrrelser rett ved platetoppen. Det får vi til på grunn av en optimal luftføring og en ekstremt stillegående motor. Kjøkkenet som sosial møteplass profitterer også av et annet unikt trekk ved BORA X Pure: I resirkuleringsdrift nøytraliseres lukten av et svært effektivt, aktivt kullfilter. Selv om man oppholder seg lenge ved platetoppen, blir man ikke plaget av kraftig matlukt. Med det enestående eSwap-systemet foregår filterskiftet på en svært brukervennlig måte, nemlig ovenfra gjennom innstrømningsåpningen. Dermed er det ikke nødvendig å fjerne skuffer eller sokkelfronter. For å komplettere de praktiske fordelene ved BORA: Deler som kommer i kontakt med matosen kan enkelt tas ut gjennom den lett tilgjengelige, brede innstrømningsåpningen og settes i oppvaskmaskinen, der de krever svært lite plass. En av de mest utpregede og behagelige trekkene ved BORA er den intuitive betjeningen med sControl. Også BORA X Pure satser på denne velprøvde, planlimte betjeningen som er integrert på en svært elegant måte. Den enestående, vertikale slideren gjør betjeningen enda enklere. Det er bare å sveipe fingeren intuitivt opp og ned eller trykke direkte på en verdi. 34 BORA MAGASIN

BORA X PURE PRODUKT Alle relevante funksjoner er kun en berøring unna. Betjeningen er nærmest usynlig i standbymodus. I drift vises kun relevante funksjoner takket være den intelligente belysningen. Når man har begynt å jobbe med dette systemet, vil man ikke være det foruten. BORA X Pure overbeviser også med innovativ og estetisk design som overgår alle krav til praktiske standarder. Platetoppen og avtrekket er fullstendig planlimte. De perfekte linjene gjør det mulig å integrere systemet på en meget elegant og diskré måte i alle typer moderne kjøkkenarkitektur. BORA X Pure utgjør et kvantesprang når det gjelder praktiske funksjoner og eleganse.

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG