Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Norwegian

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

En moderne motor og

En moderne motor og optimal luftføring gjør avtrekket til BORA Classic 2.0 så stillegående at du kan føre samtaler uten å bli forstyrret. Spesielt praktisk: Etter matlagingen kan du ta ut delene som har vært i kontakt med matosen for rengjøring. Alle delene kan vaskes i oppvaskmaskinen. BORA har alltid stått for moderne, innovativ produktdesign. Også ved BORA Classic 2.0 har vi lagt stor vekt på det visuelle. Det rene, minimalistiske utseendet er lett å integrere i kjøkkenarkitekturen. Det er ingenting som leder oppmerksomheten bort fra hovedrolleinnehaverne på kjøkkenet: gryter, panner og deg. BORA Classic 2.0 kan monteres planlimt eller overflatemonteres. Det er også mulig å oppnå nærmest planlimt montering i alle typer benkeplater med en egen innleggsramme. Ekstra store kokesoner gir jevn oppvarming av selv svært store gryter og jerngryter.

BORA CLASSIC 2.0 PRODUKT Til venstre: Med den nye sControl+ betjeningen er alle relevante innstillinger kun en berøring unna. Det er spesielt enkelt å rengjøre overflaten til platetoppen, siden sømløs design uten unødvendige kanter forhindrer at det samler seg smuss og matrester noe sted. Det er bare å aktivere rengjøringssperren om du vil tørke over platetoppen mens du lager mat - så er betjeningsfeltet sperret i ti sekunder, og alle innstillingene blir værende som de er. Intuitivt, innovativt og inspirerende. Det er systemet BORA Classic 2.0. Øverst: Det spiller ingen rolle om én platetopp skal brukes i en singelhusholdning, eller tre og flere i en storfamilie. BORA Classic 2.0 består av moduler og kan tilpasses individuelt etter behov. BORA MAGASIN 27

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG