Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Norwegian

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

I sortimentet finner du

I sortimentet finner du også en gassplatetopp med senkede brennere. Det unike designet gjør at flammen ikke påvirkes av avtrekket i nevneverdig grad, selv ikke på høyeste effekt, noe som øker effektiviteten og reduserer oppvarmingstiden betraktelig. Automatisk avtrekksstyring regulerer avtrekkseffekten uten at det er nødvendig å gripe inn manuelt. På denne måten kan du konsentrere deg helt og fullt om matlagingen. Effektive og strømsparende motorer og en optimal luftføring sørger for at BORA Professional 2.0 er ekstremt stillegående og effektiv når du lager mat. Lyden fra avtrekket blir overdøvet av lyden som oppstår når du steker en biff. BORA Professional 2.0 er mye mer stillegående enn avtrekkshetter, noe som gjør det til en hyggelig opplevelse å lage mat sammen. BORA Professional 2.0 kan planlegges som uttrekkings- eller resirkuleringssystem avhengig av kundens ønsker. Det kan monteres som kompakt system med integrert motor og lyddemper, nærmest som «plug and play». Dette gjør det for første gang mulig å sette inn et modulært avtrekkssystem i en flytende benkeplate. Rengjøringen er også behagelig og meget enkel. Den brede avtrekksåpningen gir god tilgang til det uttakbare fettfilteret og den integrerte oppsamlingsbeholderen. Alle komponentene kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen. Til høyre: Professional 2.0 All Black Edition i sett med to induksjonstopper med rektangulære soner. Avtrekkssystemet og betjeningsknottene har et eksklusivt belegg i matt svart. Avtrekket og platetoppene utmerker seg med sin kompromissløse kvalitet. Som på alle BORA produkter garanterer de eksklusive materialene både høy funksjonalitet og lang levetid. Rent, rustfritt stål og glasskeramikk uten tungmetaller gjør at den høye kvaliteten også synes på utsiden. Hele systemet imponerer med elegante løsninger ned til minste detalj. BORA Professional 2.0 er også attraktiv fordi den er så effektiv i drift. Energieffektiviteten oppfyller kravene til nivå A++. I sortimentet finner du også Professional 2.0 i utgaven All Black i rent, matt svart. På denne modellen er avtrekkets og betjeningsknottens overflater i rustfritt stål forsterket med et eksklusivt belegg som også brukes innen medisin- og motorteknologien. 18 BORA MAGASIN

BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT Helt til venstre: Produktene våre gir økt livsglede samtidig som de er ytterst praktiske i hverdagen med svært enkel rengjøring og vedlikehold. Til venstre: BORA Professional 2.0 er effektivt og har de største platetoppene på hele markedet. Alle gir god plass til to store gryter etter hverandre.

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG