Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Norwegian

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

PRODUKT

PRODUKT BORA PROFESSIONAL 2.0 BORA Professional 2.0 praktisk estetikk, innovativ effektivitet, ekstra store dimensjoner og design som vinner stadig flere priser. Det populære systemet BORA Professional 2.0 forener praktisk estetikk med innovativ effektivitet og behagelig betjening. Allerede før produktet ble lansert på markedet ble det utvalgt av juryen til Red Dot Award til det beste av de beste systemene i 2017. I 2017 vant det også den høythengende GOOD DESIGN Award som deles ut til fremragende produktdesign av Chicago Athenaeum. Og i 2018 premierte German Design Council BORA Professional 2.0 med den internasjonale topprisen German Design Award 2018 i vinnerkategorien Gold. Selve hjertet i BORA Professional 2.0 er brukergrensesnittet. Platetoppene og avtrekket kommuniserer med hverandre, og den innovative sperreklaffen til avtrekket åpner og lukker seg automatisk når avtrekket er i bruk. Når systemet er avslått, er det helt lukket. De intelligente betjeningsknottene bidrar til å gjøre systemet ekstra behagelig i bruk med integrerte funksjoner som effektregulering og temperaturvisning. En perfekt kombinasjon av en klassisk, enkel betjeningsknott og de mange mulighetene ved den integrerte berøringsoverflaten og de digitale indikatorene. BORA Professional 2.0 er et helhetlig system. Platetopper, avtrekk, rørkanal, motor, filter og veggboks forenes til en helhetlig løsning med Til høyre: BORA Professional 2.0 åpner for ulike kombinasjonsmuligheter fra induksjonstopp med rektangulære soner via Tepan og gass til wok. Du kan kombinere to ulike eller to like platetopper med hverandre. 16 BORA MAGASIN

elektronisk styring. Platetoppene har en dybde på 54 cm. Dette er blant de dypeste modulære platetoppene på markedet, med spesielt stor kokeflate. Det er god plass til to store panner. Ekstra store induksjonstopper med rektangulære kokesoner gir jevn oppvarming også av svært store gryter og jerngryter. Den justerbare hold varm-funksjonen er spesielt praktisk når du lager mat med BORA Professional 2.0. Du kan velge mellom tre hold varm-trinn med ulik temperatur. Slik kan du holde maten varm ved en konstant, optimal temperatur uten at det er fare for at den blir svidd. I tillegg tilbyr systemet en rekke individuelle kombinasjonsmuligheter med induksjonstopp med rektangulære soner, Tepan, gass og wok. Tepan-grill i rustfritt stål overbeviser med maksimal ytelse, to store grillsoner og nøyaktig temperaturkontroll. Ønsket temperatur kan stilles inn direkte, vises nøyaktig holder seg helt jevn. Lynrask oppvarming til 250 °C på mindre enn fem minutter sparer tid og strøm. Til venstre: BORA Tepangrill av rent rustfritt stål gir plass til åtte biffer samtidig, og er enkel i bruk og lett å rengjøre. Til høyre: Optimal plassering av stikkontakter gjør det enkelt å koble til strømdrevne husholdsningsapparater.

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG