Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Danish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Øverst: Trods høj

Øverst: Trods høj effekt er emfanget støjsvagt og det er nemt at føre samtaler i madlavningsområdet. Nederst: Systemet er ikke kun optisk tiltalende, men også nemt at bruge. venner, snakker, har det sjovt og laver mad sammen. Det ekstremt lave støjniveau fra BORA X Pure er derfor meget behageligt. Selv ved høje effekter er det muligt at føre en fuldstændigt uforstyrret samtale lige ved siden af kogepladen. Dette lykkes med en optimal luftføring og anvendelsen af en ekstremt støjsvag ventilator. Køkkenet som et socialt mødested profiterer også af et andet unikt træk ved BORA X Pure: I recirkulationsdrift neutraliseres lugtene ved hjælp af et yderst effektivt aktivt-kul-filter. Og selv om man opholder sig i madlavningsområdet i længere tid, skånes man for ufrivillige køkkenlugte. Med det enestående eSwapsystem skiftes filtret nemt oppefra gennem indstrømningsåbningen, dvs. uden at skulle fjerne skuffer eller sokkelfronter. For at gøre de praktiske fordele ved BORA komplette: De dele, som er i kontakt med mados, kan nemt tages ud via den nemt tilgængelige, brede indløbsåbning. Herefter kan de nemt og enkelt rengøres i opvaskemaskinen hvor de næsten ikke fylder noget. En af de mest prægende og behageligste egenskaber ved BORA er den intuitive sControl betjening. BORA X Pure sætter også sin lid til dette moderne betjeningskoncept, som er integreret meget elegant, og finjusterer det. Den unikke vertikale slider, som fungerer ved at køre op eller ned med fingeren eller ved et direkte tryk, gør betjening af kogepladen endnu nemmere. 34 BORA MAGASIN

BORA X PURE PRODUKT Der skal ikke mere end en enkelt berøring til for at få adgang til alle vigtige funktioner. Betjeningsfunktionen er næsten usynlig, når den står på standby, og dens intelligente belysning er reduceret til det væsentligste i tændt tilstand. Hvis man først har arbejdet med dette system, vil man ikke længere give afkald på det. Ud over alle de praktiske standarder, imponerer BORA X Pure også med et retningsgivende og æstetisk design. Emfanget flugter fuldstændigt med kogepladen, og den perfekte linjeføring får enheden til at blende diskret og meget elegant ind i det moderne køkken. BORA X Pure tager et kvantespring, når det drejer sig om funktionalitet og elegance.

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG