Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Danish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

Takket være en moderne

Takket være en moderne motor og en optimal luftføring er bordempfanget i BORA Classic 2.0 så støjsvagt, at man kan føre en normal samtale uden at blive overdøvet af larm fra emfanget. Ekstra praktisk: Når du er færdig med at lave mad, kan du blot tage de dele ud, der er i kontakt med madosen, og rengøre dem. Alle dele tåler maskinopvask. BORA har fra start af været synonym med tidssvarende, innovativt produktdesign. Der er derfor også lagt særligt vægt på udseendet ved BORA Classic 2.0. Det enkle og minimalistiske look blender diskret ind i resten af køkkenets indretning. Og overlader scenen til køkkenets sande hovedrolleindehavere, nemlig dine gryder og pander og dig. BORA Classic 2.0 kan nedfældes eller monteres planlimet. En speciel indlægningsramme, som kan monteres i alle De ekstrastore kogezoner sørger for en jævn opvarmning af meget store gryder eller stegesøer.

BORA CLASSIC 2.0 PRODUKT Til venstre: Med den nye sControl+ betjening er de ønskede indstillinger altid kun en berøring væk. slags bordplader, gør det muligt at opnå et planlimet udtryk. Kogepladernes overflade er desuden nem at rengøre på grund af det kantløse design, hvor der stort set ikke kan samle sig snavs. Hvis du skal tørre overfladen af, kan du aktivere rengøringsspærren, som spærrer betjeningspanelet i 10 sekunder, hvilket forhindrer utilsigtet ændring af komfurets indstillinger. Intuitivt, innovativt og inspirerende. Det er systemet BORA Classic 2.0. Øverst: Uanset, om der er tale om kun en enkelt kogeplade i single-husholdningen eller tre eller flere i den store familie. BORA Classic 2.0 er opbygget i moduler og kan tilpasses den enkeltes behov. BORA MAGASIN 27

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG