Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Danish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

I sortimentet findes

I sortimentet findes også en gaskogeplade med sænkede blus. På grund af det specielle design påvirkes flammen stort set ikke af bordempfanget, heller ikke, når emfanget kører med højeste effekt, hvilket øger effektiviteten og reducerer den tid, det tager at bringe maden i kog. Den automatiske emfangstyring regulerer emfangets ydelse automatisk. Det er ikke nødvendigt selv at regulere ydelsen. Man kan derfor koncentrere sig fuldt ud om madlavningen. Kraftige energieffektive ventilatorer og en optimal luftføring sørger for meget støjsvag og effektiv madlavning med BORA Professional 2.0. Støjen fra emfanget overdøves af lyden fra en stegende bøf på panden. BORA Professional 2.0 er betydeligt mere støjsvag end emhætter, og madlavningen bliver til en uforstyrret fornøjelse. BORA Professional 2.0 kan planlægges som recirkulations- eller aftrækssystem alt efter kundens ønske og kan stort set monteres som ”plug-and-play” som et kompaktsystem med integreret ventilator og lyddæmper. Hermed er der for første gang mulighed for at anvende et modulopbygget aftrækssystem i en så at sige frit svævende bordplade. Rengøringen er yderst simpel og komfortabel. Den brede aftræksåbning giver direkte adgang til det udtagelige fedtfilter og den integrerede opsamlingsbeholder. Alle dele kan nemt rengøres i opvaskemaskinen. Til højre: All Black-udgaven fra Professional 2.0 fås i sæt med to induktionskogeplader med rektangulære zoner. Aftrækssystem og betjeningsknapper har ved hjælp af en avanceret overfladebehandlingsmetode fået en komplet matsort overflade. Bordemfanget og kogepladerne er kendetegnet ved kompromisløs kvalitet. Som ved alle BORA produkter garanterer de udsøgte materialer funktionaliteten og den lange levetid. Rustfrit stål og glaskeramik uden tungmetaller gør den omhyggelige forarbejdning synlig udadtil. Kærligheden til detaljen og de elegante løsninger er imponerende i hele systemet. Den høje rentabilitet gør desuden BORA Professional 2.0 attraktivt. Således når energieffektiviteten op på det fortrinlige niveau A++. I sortimentet fås desuden All Black udgaven af Professional 2.0 med det matsorte design. Aftræksystemets og betjeningsknappernes overflade af rustfrit stål er ved denne model behandlet med en speciel belægning ved hjælp af en avanceret overfladebehandlingsmetode, som også anvendes inden for medicinalindustrien og motorteknik. 18 BORA MAGASIN

BORA PROFESSIONAL 2.0 PRODUKT Yderst til venstre: Vores produkter spreder ikke kun mere glæde under madlavningen. De er også yderst brugervenlige i hverdagen, hvilket kommer til udtryk ved nem rengøring og vedligeholdelse. Til venstre: BORA Professional 2.0 imponerer med sin høje performance samt de største kogeplader på markedet for hårde hvidevarer. Det er muligt at placere to store gryder bag hinanden på alle produkterne.

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG