Aufrufe
vor 1 Jahr

BORA Magasin 01|2020 – Danish

BORA Magazine is published in 12 languages. It invites the reader to learn more about the BORA products and discover fascinating stories behind the brand.

PRODUKT

PRODUKT BORA PROFESSIONAL 2.0 BORA Professional 2.0 funktionel æstetik, innovativ effektivitet, ekstra dybe dimensioner og et flerdobbelt prisbelønnet design. Det populære system BORA Professional 2.0 forener funktionel æstetik med innovativ effektivitet og maksimal brugerkomfort. Allerede før lanceringen på markedet kårede juryen fra The Red Dot Award det som det bedste af de bedste systemer i 2017. I 2017 modtog det også den velrenommerede pris GOOD DESIGN Award, som Chicago Athenaeum belønner fremragende produktdesign med. Og i 2018 uddelte Rådet for Formgivning prisen German Design Award 2018 til BORA Professional 2.0 i den højeste kategori guld. Hjertet i BORA Professional 2.0 er brugerfladen. Kogepladerne og bordemfanget kommunikerer med hinanden, og det innovative dæksel på emfanget åbner og lukker automatisk, når emfanget aktiveres. I slukket tilstand er systemet helt lukket. Denne retningsgivende brugerkomfort realiseres af den intelligente betjeningsknap, hvor de integrerede funktioner rækker fra styring af niveau til temperaturvisning. Det er den perfekte kombination mellem en klassisk betjeningsknap og mulighed for integreret touch-overflade og digitalt display. BORA Professional 2.0 er et komplet system. Kogeplader, bordemfang, kanal, motor, filter og vægboks er tilpasset præcist i dette elektrisk styrede system, så de danner en helhedsløsning. Kogepladerne hører med deres 54 centimeter Til højre: BORA Professional 2.0 fås med induktionskogeplader med rektangulære zoner, tepangrill, gas og wok, og den byder således på mange forskellige muligheder for sammensætning. Kombiner forskellige eller to ens kogeplader med hinanden. 16 BORA MAGASIN

dybde til de dybeste modul-kogeplader på markedet og du får således en ekstra stor kogeflade. Der kan også nemt stå to store pander. Usædvanligt store induktionskogeplader med rektangulære zoner sørger for heldækkende og jævn opvarmning af store gryder eller stegesøer. Den variable hold-varm-funktion gør det særligt praktisk at lave mad med BORA Professional 2.0. Her kan du vælge imellem 3 holde-varm-niveauer med forskellige temperaturniveauer. På den måde kan du holde din mad varm ved konstant og optimal temperatur, uden at maden Desuden tilbyder systemet mange muligheder for sammensætning fra induktionskogeplade til tepan-grill, gas og wok. Tepan-grillen i rustfrit stål har høj ydeevne, to store grillzoner og en præcis temperaturkontrol. Man kan indstille den ønskede temperatur direkte, det nøjagtige gradtal vises og den ønskede temperatur holdes præcist. Den hurtige opvarmning til 250 °C på mindre end 5 minutter sparer tid og energi. Til venstre: BORA tepangrill af ægte rustfrit stål har plads til otte bøffer på en gang, er nem at betjene og rengøre. Til højre: Optimalt placerede stikkontakter muliggør en praktisk tilslutning af eldrevne husholdningsmaskiner.

© Copyright 2018 BORA Vertriebs GmbH & Co KG